Stefan Borselius

Stefan Borselius is geboren in het Zweedse Malmö in 1974 en hij is opgeleid aan het Konstfack University College of Arts, Crafts and Design. 
Hij is een ingenieuze ontwerper met een hoofd vol ideeën. Stefan Borselius's carrièrekeuze werd geïnspireerd door zijn grootvader en overgrootvader die beiden bekwame meubelmakers waren. Stefan Borslius wil graag meubels maken voor deze tijd en onze manier van leven, ons hier en nu. 

Inspiratie 

Inspiratie voor de ontwerpen van de producten van Stefan Borselius komt van het dagelijkse leven en diep analytisch denken, van blije momenten en materialen. Stefan Borselius heeft verschillende designprijzen en prijzen gewonnen en enkele van de producten die hij heeft ontworpen zijn vertegenwoordigd in de collecties van het Swedish National Museum in Stockholm. 

Borselius Design

Stefan Borselius vestigde zijn ontwerpbedrijf in 2002. Sindsdien richt zijn werk zich op meubels en interieurontwerp - van stoelen, lampen en scheidingswanden tot tapijten en textiel. Stefan Borselius heeft het voorrecht gehad om samen te werken met enkele van de meest gerenommeerde bedrijven in Scandinavië op deze gebieden. De studio Borselius Design bevindt zich in het uiterste zuiden van Zweden.

Merken waar Stefan Borselius voor heeft ontworpen 

Stefan Borselius heeft voor verschillende Scandinavische merken diverse meubelen ontworpen gemaakt, zoals Abstracta en Bla Station

Het assortiment 

Stefan Borselius heeft verschillende kantoormeubelen ontworpen en is een expert op het gebied van akoestische oplossingen en softseating. Zijn producten zijn: 

  • Tafels, 
  • Banken, 
  • Fauteuils, 
  • Stoelen
  • Poefen en 
  • Akoestische oplossingen, zoals panelen en schermen. 

Bekijk hier de ontworpen producten van de Zweedse designer Stefan Borselius.

1 / 1