Emeco Alfi Kruk

Verkoop vanaf € 405,- 

Lease vanaf € 6,50 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 405,-
Lease per maand vanaf€ 6,50

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkEmeco
ModelAlfi Kruk
OntwerperJasper Morrison
HerkomstVerenigde Staten
AfmetingenEmeco Alfi afmetingen
SoortKruk
ZithoogteHoog, Laag
Onderstel4-poot

Productomschrijving

De stoelenfamilie Alfi van Emeco, die is ontworpen door Jasper Morrison, biedt voor elk wat wils. De Alfi Collection beschikt over eenvoudige uitnodigende stoelen en barkrukken, in twee verschillende hoogtes, en een 3-zits bank, allemaal met een lage of hoge rugleuning, en een kenmerkende elliptische opening in de rugleuning, zodat ze gemakkelijk te dragen zijn.

Allemaal gemaakt van 92,5 % polypropyleen gecombineerd met 7,5% houtfiber en de Alfi stoelen zijn gemaakt van 100 % teruggewonnen post-industrieel afval. Emeco zet zich in voor het gebruik van teruggewonnen en gerecycled afval om daar vervolgens duurzame producten van te maken. De Alfi is daar een voorbeeld van.

Kleuren in aardetinten

Voor de kleuren van de stoelen koos ontwerper Jasper Morrison een subtiel palet van aardetinten, zoals bruin, groen, zand, rood en donkergrijs. Gecombineerd met de basis in essenhout, biedt de Emeco Alfi een breed visueel scala aan keuzes.

Op vele plaatsen toepasbaar

De Emeco Alfi zijn op vele plaatsen toepasbaar, zoals in bistro’s, restaurants of andere horecagelegenheden, scholen, bibliotheken en in wachtkamers.

Ontwerper Jasper Morrison

De Alfi-collectie van Emeco is ontworpen door de Britse Jasper Morrison. Hij heeft meerdere meubels ontworpen en ook voor andere merken, zoals Flos, Cappellini ,Vitra en Artifort.
Elk ontwerp van Morrison heeft een eenvoudige elegantie, zoals ook terug te vinden is in het ontwerp van de Emeco Alfi.