Enea - Street

Het Spaanse meubelmerk Enea heeft een prachtige serie met zitmeubilair: ‘Street’.  

Lees meer
 • Enea Street stoel voor binnen of buiten
  Enea Street stoelVanaf € 138,-
 • Enea street barkruk
  Enea Street barkrukVanaf € 188,-

De zitmeubels uit deze Ena Street serie hebben een tijdloos design en zijn daarnaast verkrijgbaar is een tal vrolijke kleuren. De Street barkruk is niet alleen mooi, maar ook erg fijn om op te zitten. Dit zitmeubel heeft namelijk een voetensteun, waardoor u na een vermoeiende dag uw voeten wat rust kunt geven, onder het genot van een lekker drankje aan de bar. Daarnaast is dit meubel erg praktisch, gezien het stapelbaar is. Hierdoor is het uitermate geschikt voor ruimtes waarbij het belangrijk is dat de meubels opgeruimd/aan de kant gezet kunnen worden.  

Ditzelfde geldt ook voor de Street stoel, echter is deze meer geschikt als kantinestoel of als stoel voor in een (bedrijfs)restaurant. Het is gemakkelijk schoon te maken en is zowel met als zonder armleuningen verkrijgbaar. De Projectinrichter kan u verder adviseren over de mogelijkheden voor uw project. 

Meer over de Enea Street serie 

 • Het meubilair uit deze Enea Street collectie is ontworpen door Estudi Manel Molina. 
 • De zitmeubelen hebben een minimalistisch en delicaat design. 
 • De Enea Street serie is gemaakt van eco-vriendelijke producten en heeft hier ook het keurmerk ISO 14006 voor.  
 • De stoelen zijn zowel voor binnen- als buitenruimtes geschikt. Door de Kataforetische afwerking is dit product bestand tegen invloeden van buitenaf, zoals regen.  
 • Zowel de Street kruk als de Street stoel zijn geschikt voor zeer intensief gebruik, het heeft hier het certificaat EN 16139:2015 voor. 

Interesse en contact 

Heeft u interesse in deze producten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.