Felino

Met de kantoormeubelen van Felino kunt u vele kanten op. Ze bieden kantoormeubelen van hoge kwaliteit, maar ook functionaliteit. Kenmerkend is het ruime assortiment kantoormeubelen die geschikt zijn voor alle werkomgevingen. Zo kunt u een complete werkplek inrichten met bureaus, bureaustoelen, kasten. Ook voor de vergaderruimte of congrescentra zijn er vele stoelen en tafels te vinden in de collectie van Felino.

Lees meer

1 / 1

Functioneel en betaalbaar 

Het uitgebreide assortiment staat garant voor goede kantoormeubelen en zijn vaak voorzien van een lange garantietermijn.  
Bovendien kunnen de experts van De Projectinrichter u helpen en adviseren in de vele mogelijkheden. Zo weet u zeker dat u de juiste meubelen gebruikt voor de verschillende doeleinden.  

Kantoormeubelen van Felino 

Het assortiment van Felino bestaat uit 

  • Kasten (roldeurkasten of schuifdeurkasten) 
  • Stoelen (zaalstoelen, kantinestoelen, bureaustoelen) 
  • Krukken 
  • Vergadertafels en 
  • Werkplekken (zit sta single of zit sta duo) 

Wellbeing 

De tevredenheid van uw werknemers is even belangrijk als de gezondheid, maar hoe kunt u dit realiseren? Het begint met een kantoor dat ergonomisch is ingesteld en ingericht. Ook is bewegen tijdens langdurig werken van belang. Voor uw lichaamshouding is een goed verstelbare bureaustoel met een in hoogte verstelbare werkplek van belang. Dit kan bijvoorbeeld met de sta zit bureaus van Felino in combinatie met de vele bureaustoelen. 
Om geluidsoverlast te voorkomen èn meteen de ruimte te verdelen zijn akoestische kasten te gebruiken. Ook hiervoor kunt u terecht bij Felino. Kortom: er zijn vele mogelijkheden om uw kantoor zo ergonomisch in te richten. 

Meer info over Felino? 

Wilt u meer informatie over de meubelcollectie van Felino, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte met projectprijzen. Bel 088 – 650 1234 voor het maken van een afspraak. Onze experts geven u graag advies. Bekijk de complete Felino meubelen collectie in een van onze showroomvestigingen in Rotterdam, Purmerend of Bergeijk. 

Series