FP Collection - Pure Loop Binuance

FP Collection Pure Loop Binuance is een collectie meubelen bestaande uit een stoel en barkruk. De zitmeubelen zijn gemaakt van glasvezel kunststof en zijn stapelbaar. De stoel en kruk zijn mooi te combineren met diverse meubelen, maar komen het meest tot hun recht in combinatie met elkaar.

Lees meer
 • FP Collection Pure Loop Binuance productfoto
  FP Collection Pure Loop Binuance stoel StoelVanaf € 149,-
 • FP Collection Pure Loop Binuance kruk
  FP Collection Pure Loop Binuance krukVanaf € 213,-

Modern design voor op kantoor

Het strakke design van het zitmuebilair zorgt voor een moderne en elegante uitstraling in uw kantoorinterieur. Hierdoor zijn de zitmeubelen mooi inzetbaar in ruimtes waar u bezoekers treft. Denk hierbij aan lounges, lobby’s en wachtruimtes. De barkruk zorgt ervoor dat collega’s elkaar makkelijk aankijken en het gesprek aangaan. De zaalstoel is ook goed te gebruiken in vergaderruimtes en is vanwege de stapelbaarheid makkelijk op te bergen.

Twee kleuren technologie

De zitmeubelen vallen meteen op vanwege hun tweekleurige zitschaal. De tweekleurige technologie van het zitmeubilair is origineel, omdat de meeste stoelen bestaan uit een kleurencombinatie van wit en een donkere kleur. Vanwege de subtielere kleur zijn de stoelen uit het dit assortiment vallen op zonder te storen en passen binnen elk kantoorinterieur.

Kenmerken van het FP Collection Pure Loop Binuance meubilair

 • Materialen stoel: kunststof (polypropyleen, PPL) zitting. Onderstel: 4-poots, chroom
 • Materialen barkruk: plastic zitting. Sleden onderstel: chroom, gepoedercoat metaal.
 • Opties: stapelbaar, 6 stuks kunststof glijders
 • Alle onderdelen zijn vervangbaar, herbruikbaar en recyclebaar
 • Ontwerper: Claus Breinholt

Varianten uit de FP Collection Pure Loop Binuance

 • Pure Loop Binuance Stoel
 • Pure Loop Binuance Kruk

Over de ontwerper Claus Breinholt

Claus Breinholt is een Deense ontwerper die in woont en werkt in Kopenhagen. Hij studeerde Meubeldesign aan de Danmarks Designskole. In 2003 opende hij zijn eigen studio waar hij zich voornamelijk richt op industrieel ontwerp en het inrichten van de woning – contract sector. Hij heeft verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen zoals de FORBO Design Competition en de Deense Woodworking and Furniture Industries Competition. 

Bent u geïnteresseerd in het inrichten van uw kantoor? Wij verzorgen uw bedrijf van gewenste uitstraling door de juiste verlichting, kapstokken, balies en zitmeubelen aan te leveren zoals de stoelen uit de FP Collection Pure Loop Binuance collectie. Voor vrijblijvend advies neemt u contact met ons op via: 088 – 650 12 34.