FP Collection Hat stoel

Verkoop vanaf € 281,- 

Lease vanaf € 4,51 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 281,-
Lease per maand vanaf€ 4,51

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkFP Collection
ModelHat
HerkomstNederland
AfmetingenFP Collection Hat afmetingen
Kleuren en materialenFP Collection Hat kleuren en materialen
Onderstel4-poot
ZithoogteVast
MateriaalGestoffeerd
Extra'sStapelbaar, Koppelbaar

Productomschrijving

De FP Collection Hat is een stapelbare, gestoffeeerde stoel met fraai accent in de rugstoffering en een vierkant buisframe.

De FP Collection Hat stoel is goed in te zetten in de kantooromgeving. De FP Collection Hat is leverbaar met een frame van chroom of gepoedercoat. De stoelen kunnen gestoffeerd worden met stoffen uit de collectie van Xtreme, Blazer of Tundra.

Afmetingen FP Collection Hat

  • Hoogte: 78 cm
  • Zitbreedte: 49 cm
  • Zitdiepte: 51 cm
  • Zithoogte: 45 cm
  • Stapelbaar tot maximaal 4 stuks

 

Over FP Collection

Sinds 1995 is FP Collection importeur en groothandel van modern project-meubilair uit Nederland, Italië en Duitsland. De producten passen goed in diverse inrichtingen; kantoren, kantines, wacht- en ontvangstruimten, scholen, vergaderruimten en horeca.
De producten van FP Collection zijn recyclebaar dan wel in componenten te scheiden waarna vervolgens kan worden gerecycled en/of verantwoord kan worden afgevoerd. In de producten worden geen stoffen gebruikt die schadelijk voor mens of milieu zijn of die niet zijn toegestaan. Er wordt uitsluitend FSC goedgekeurd hout toegepast. Binnen de eigen organisatie wordt alle afval gescheiden ingezameld en op verantwoorde wijze afgevoerd.
Zij stellen hoge eisen onze toeleveranciers en transporteurs. Toeleveranciers dienen ISO 14001 gecertificeerd te zijn alsmede een milieubeleidsplan te hebben. De vervoerders rijden met het modernste materiaal en zijn lean & mean gecertificeerd. Een waarborg voor het zo min mogelijk milieubelastend vervoeren van goederen.