Functionals - Miller

De Functionals Miller is een serie zitmeubelen bestaande uit een stoel, fauteuil (Miller High) en een bijpassende voetensteun | kruk. 

Het zitmeubilair is vervaardigd van de hoogste kwaliteit Duitse leer, 5 mm dik en gebruind in een organisch proces. Samen is deze serie van meubilair uit de Functionals Miller collectie goed toe te passen in een lounge of entree. Zeker wanneer u uw gasten uiterst comfortabel willen laten zitten in de fauteuil met bijpassende steun voor de voeten.

DesignerSerener
Lees meer
 • Functionals Miller productfoto
  Functionals Miller stoelVanaf € 1.380,-
 • Functionals Miller kruk
  Functionals Miller krukVanaf € 686,-
 • Functionals Miller fauteuil
  Functionals Miller High fauteuilVanaf € 1.715,-

Bovendien zal deze Functionals Miller High fauteuil opvallen door de gebruikte vormen en een echte eyecatcher zijn. 

Varianten uit de Functionals Miller collectie 

 • Miller stoel 
 • Miller kruk 
 • Miller fauteuil 

Hommage aan de Butterfly 

Het idee voor Miller ontstond toen ontwerper Christoph Seyferth van ontwerpstudio Serener de klassieker de Butterfly stoel van de Franse ontwerper Pierre Paulin ging restaureren. De stoel bleek na al die jaren verbazingwekkend zeer comfortabel en was de aanleiding om een moderne update te maken: de Functionals Miller. 

Over Serener 

Het ontwerp van de Miller is van ontwerpstudio Serener. Hierachter zit ontwerper Christoph Seyferth schuil. Hij is sinds 2008 de drijvende kracht en staat voor ontwerpen met veel gebruik van natuurlijke materialen die lang meegaan en zo een duurzaam karakter hebben. Voor Functionals heeft de studio meerdere producten ontworpen. 

Over Functionals 

De Functionals collectie bestaat uit meubelen en goederen ontworpen door talentvolle ontwerpers. Alle producten worden exclusief gemaakt voor Functionals. 
Functionals richt zich op vakmanschap en elegante eenvoud, geen vluchtige trends. De missie van het bedrijf is het ontwerpen van meubels, verlichting en accessoires die behoeften beantwoorden, een lust voor het oog zijn en de tand des tijds weten te doorstaan. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan, zoals deze Functionals Miller zitmeubelen. 

Wilt u ook deze zitmeubelen uit de Miller-collectie van Functionals toepassen in uw project? Laat u adviseren door de experts van De Projectinrichter.