HomeFunctionalsFunctionals Mr Ed tafellamp

Functionals Mr Ed tafellamp

Verkoop vanaf € 215,- 

Lease vanaf € 3,45 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor verlichting
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 215,-
Lease per maand vanaf€ 3,45

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkFunctionals
ModelMr Ed
OntwerperRoderick Vos
HerkomstNederland
AfmetingenFunctionals Mr Ed afmetingen
SoortTafellamp

Productomschrijving

Op een dag keek ontwerper Roderick Vos naar zijn boekenkast en realiseerde zich dat een lamp in de vorm van een boekensteun zijn uitgebreide collectie beter doen uitlichten.

Zo ontwierp hij Mr. Ed, een gloeilamp op zijn plaats gehouden door twee verticale, boekachtige vormen. Zowel op een boekenplank of op een tafel te gebruiken en verkrijgbaar in de kleuren wit of zwart. Omdat de Functionals Mr. Ed is gemaakt van gegoten aluminium heeft hij genoeg brute kracht om te fungeren als een boekensteun.

Thomas Alva Edison

Ontwerper Roderick Vos geeft de voorkeur aan een gloeilamp te gebruiken voor Mr. Ed vanwege de warme gloed. Vos geeft Mr Ed genoemd naar de uitvinder van de gloeilamp, Thomas Alva Edison.

Over Functionals

De Functionals collectie bestaat uit meubelen en goederen ontworpen door talentvolle ontwerpers. Alle producten worden exclusief gemaakt voor Functionals.
Functionals richt zich op vakmanschap en elegante eenvoud, geen vluchtige trends. De missie van het bedrijf is het ontwerpen van meubels, verlichting en accessoires die behoeften beantwoorden, een lust voor het oog zijn en de tand des tijd weten te doorstaan. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan.