Gelderland 7760 stoel

Verkoop vanaf € 660,- 

Lease vanaf € 10,59 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 660,-
Lease per maand vanaf€ 10,59

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkGelderland
Model7760
OntwerperKhodi Feiz
HerkomstNederland
AfmetingenGelderland 7760 stoel afmetingen
Onderstel4-poot
ZithoogteVast
MateriaalHout, Gestoffeerd

Productomschrijving

De Gelderland 7760 stoel is een modieuze en moderne stoel die in meerdere ruimtes te gebruiken is. Deze stoel is in twee uitvoeringen te leveren. Zo kunt u kiezen voor een stoel met armleuningen of juist zonder armleuningen. Bovendien is hij in diverse soorten essenhout en kleuren verkrijgbaar. Hierdoor vindt u de juiste stoel voor in uw ruimte. 

Uitstraling van de Gelderland 7760 stoel 

Deze stoel heeft een fraai aanzien en daarmee past hij goed in kantines, lounges en wachtruimtes. Bovendien is de 7760 stoel voorzien van afneembare bekleding, wat erg handig is voor in horecagelegenheden waar stoelen snel vuil of beschadigd zijn. Ook is hij uitgerust met een prettig zittende zitschaal en een rondgevormde rugleuning, waardoor u een lange tijd kan doorbrengen op deze stoel. 

Kenmerken van de Gelderland 7760 stoel 

  • Het materiaal van de Gelderland 7760 stoel betreft essenhout. Dit is een stevig materiaal, waardoor de stoel stabiel staat en lang mee kan gaan (duurzaam). Het essenhout wordt eerst gebeitst en vervolgens gelakt. De stoel is in 3 kleuren essenhout te leveren. 
  • De Gelderland 7760 stoel is in meerdere uitvoeringen leverbaar. Zo is deze verkrijgbaar met- en zonder armleuningen. Uiteraard is er een combinatie van beide mogelijk om zo de stoel zo goed bij uw wensen te laten aansluiten. 
  • De bekleding van de 7760 stoel is afneembaar. Dit betekent dat deze makkelijker te reinigen is, maar ook dat u, indien u dat wenst, de hoes kan vervangen. Zo creëert u weer een hele nieuwe look in uw interieur. 
  • De rug en zitting van dit meubel bestaan uit lamineer en hoogwaardig koudschuim. 
  • Ontworpen door: Khodi Feiz 

Afmetingen Gelderland 7760 stoel 

  • Breedte: 54 cm 
  • Diepte: 62 cm 
  • Hoogte: 78 cm 
  • Zithoogte: 46 cm 

U kunt zelf kiezen in welke kleur u de stoel geleverd wilt hebben, zodat de inrichting geheel naar uw wens is. Uiteraard kunnen de experts van De Projectinrichter u wel adviseren bij het maken van de keuze voor een kleur en de inrichting van uw ruimte.