HomeHAGHAG H03 330 Bureaustoel

HAG H03 330 Bureaustoel

Verkoop vanaf € 653,- 

Lease vanaf € 10,48 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 653,-
Lease per maand vanaf€ 10,48

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkHAG
ModelH03 330
HerkomstNoorwegen
SoortErgonomisch, 24-uurs
UitvoeringGestoffeerd

Productomschrijving

De HÅG H03 330 is een bureaustoel die naar alle kanten kan bewegen  terwijl uw rug goed ondersteund blijft. Deze stoel volgt de bewegingen van het lichaam en vooral de voeten, hierdoor concentreert u op het werk terwijl de spieren worden geactiveerd door een goede bloedcirculatie. Dat is belangrijk voor een goed concentratievermogen en essentieel voor een gezond lichaam. U beweegt uw hele lichaam zonder er bij na te denken.

Deze bureaustoel heeft een lage rugleuning die gedeeltelijk bekleed is. De HÅG H03 330 is een flexibele, dynamische stoel die gemakkelijk is aan te passen aan de persoonlijke wensen van verschillende gebruikers.

Milieu

De zitting en de rugleuning van HÅG H03 zijn gemaakt van gerecyclede autobumpers en kunststof huishoudverpakkingen. Alle kunststof onderdelen zijn zo gemaakt dat recyclen aan het einde van de levensduur eenvoudig is. HÅG staat geregistreerd als milieubewuste organisatie bij het Europees Eco-Management and Audit Scheme. Daarnaast hanteert HÅG een milieu-managementsysteem volgens NS-ISO 14001.

Kenmerken van de HÅG H03 330 

  • Ontworpen door Søren Yran
  • Voetster is van kunststof
  • Keuze uit harde wielen voor een zachte vloer en zachte wielen voor een harde vloer
  • De Zithoogte stel je in met een gaslift met 150 mm interval
  • Deze bureaustoel is snel en eenvoudig aan te passen aan de persoonlijke wensen van de verschillende gebruikers, ongeacht gewicht of lengte
  • De HAG H03 330 is leverbaar met of zonder armleggers
  • Zithoogte van 421 tot 551 mm

Meer Informatie over de HÅG H03 330

Als u nog vragen heeft over de HÅG H03 330 dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de mail of u kunt bellen naar 088-650 12 34. De experts van De Projectinrichter staan altijd voor u klaar en helpen graag om een aanbieding op maat te maken of advies te geven.