HAG

HÅG ontwerpt en produceert ergonomische bureaustoelen sinds 1943 en behoort tot de leidende merken in Europa en zijn vrijwel overal ter wereld verkrijgbaar. "Make the world a better place to sit. "De visie en slogan van een groep van toonaangevende Scandinavische producenten en designers van ergonomische bureaustoelen, Flokk, waar HÅG deel van uitmaakt.

Lees meer

1 / 1

Geschiedenis HÅG

HÅG ontwikkelt, produceert en verkoopt bureaustoelen sinds 1943.

Assortiment HÅG

HÅG is gespecialiseerd in ergonomische bureaustoelen. Ze zijn ontworpen voor het menselijk lichaam. Ons lichaam is niet gemaakt om stil te zitten, maar voor beweging en variatie. HÅG stoelen inspireren u om uw lichaam en voeten te bewegen. Het Balanced Movement Mechanism is uniek voor HÅG. In een HÅG stoel kantelt de voorkant van de zitting omhoog wanneer u achterover leunt, en omlaag wanneer u voorover leunt. Hierdoor worden uw enkels en kuitspier gestimuleerd om te bewegen, waardoor de bloedcirculatie in uw hele lichaam verbetert. Hierdoor krijgt u meer energie en kunt u efficiënter werken.

Milieu

De visie van HÅG op het milieu is een pleidooi voor duurzaamheid. Ze nemen hun verantwoordelijkheid op het gebied van het milieu zeer serieus. Elke HÅG stoel wordt ontworpen en geproduceerd conform de vijf basisprincipes van duurzaamheid:

  • Licht in gewicht
  • Weinig componenten
  • Goede materialen
  • Lange levensduur
  • Cradle to cradle

Flokk

HAG is samen met andere Scandinavische merken RH, BMA, RBM en Offecct ondergebracht bij Flokk. Flokk is het synoniem voor een groep met een gezamenlijk doel of idee. Men is deel van iets dat groter is dan de som der delen, zonder de eigen persoonlijkheid en identiteit te verliezen.

Meer informatie over HÅG?

Wilt u meer informatie over HÅG ergonomische bureaustoelen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 088 – 650 1234 of per e-mail. Uiteraard kunt u ook HÅG ergonomische bureaustoelen bekijken in één van onze showroomvestigingen in Rotterdam of Purmerend.

Series