HAY - New Order

Hay New Order is een modulair kastenprogramma en collectie kantoormeubilair zoals tafels en biedt de ideale oplossing voor alle kantooromgevingen en flexibele werkomgevingen. Deze kantoormeubelen kunnen eindeloos worden gecombineerd of als losse elementen worden toegepast. Het ontwerp is van de Duitse designer Stefan Diez. 

DesignerStefan Diez
Lees meer
  • Hay New Order productfoto
    HAY New Order tafelVanaf € 884,-

Door het toegevoegde werkblad is het mogelijk om meteen de naslagwerken in te zien of de tafel kan gebruikt worden om even een praatje te maken onder het genot van een kopje koffie. Hierdoor zijn de tafelcomponenten van de HAY New Order ook ideaal te gebruiken als ontmoetingsplek. 

HAY New Order modulair programma voor elke werkomgeving 

De New Order collectie van HAY biedt de mogelijkheid om een kantoormeubel geheel naar eigen wens en behoefte samen te stellen. Door middel van connectoren kunnen deze elementen tot een geheel worden samengevoegd. De elementen bestaan uit onder andere bureauopstellingen, kantoorkasten, wanden en een breed scala kantooraccessoires.  

Over HAY New Order kantoormeubelen 

  • HAY New Order kantoorkasten zijn voorzien van aluminiumprofielen waarvoor twee verschillende hoogtes planken kunnen worden gebruikt.  
  • De houten planken kunnen eenvoudig zonder gereedschap worden toegevoegd. Dit geldt tevens voor de deuren. 
  • Tafels in diverse maten en afwerkingen. 
  • Ontworpen door: Stefan Diez. 

Wilt u ook deze kantoormeubelen van de HAY New Order collectie toepassen in uw project? Neem dan contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies van de experts van De Projectinrichter of een gratis offerte op maat met projectprijzen van het kantoormeubilair van de HAY New Order.