HAY - Soft Edge

De HAY Soft Edge is een serie zitmeubelen bestaande uit diverse stoelen en krukken met verschillende mogelijkheden.
Deze stapelbare stoelen en krukken in diverse hoogtes zijn ideaal toepasbaar al horecameubilair. 

Lees meer
  • Hay Soft Edge productfoto
    HAY Soft Edge stoelVanaf € 136,-
  • HAY Soft Edge Bar Stool red
    HAY Soft Edge Stool krukVanaf € 99,-

Kenmerken van de HAY Soft Edge zitmeubelen 

  • De stoelen en krukken hebben frames in hout of staal met verschillende afwerkingen, stoffering of kunststof in verschillende kleuren. 
  • Ontworpen door: Boris Berlin en Aleksej Iskos. 

Varianten HAY Soft Edge 

  • Soft Edge chair: Vierpoot stoel (stapelbaar) 
  • Soft Edge Stool: kruk in diverse afmetingen. 

Over de ontwerpers: Iskos-Berlin 

Iskos-Berlin is een design duo uit Kopenhagen, bestaande uit Boris Berlin en Aleksej Iskos dat bekend staat om het ontwerp van meubels en in de industriële en grafische vormgeving. 

De studio, voorheen bekend als Komplot Design heeft samengewerkt met een aantal van de meest prestigieuze fabrikanten en hun meubels, verlichting en andere design producten van de wereld worden tentoongesteld in tal van ontwerpmusea over de hele wereld, waaronder MoMA en de Danish Design Museum. 

Over HAY 

HAY meubelen zijn echte designklassiekers gebaseerd op meubilair uit de jaren vijftig en zestig. HAY design streeft naar het maken van duurzaam en betaalbare designmeubelen. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol design label en al meerdere malen bekroond. HAY moedigt vooral jonge ontwerpers aan om hun talent te tonen waaronder, Hee Welling ontwerper van onder andere HAY About a Chair (AAC) serie. De AAC stoelen hebben een minimalistisch ontwerp, mooie afwerking en zijn leverbaar in diverse kleuren. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de HAY Soft Edge.