HomeRenzRenz Tune vergadertafel

Renz Tune vergadertafel

Verkoop vanaf € 2.395,- 

Lease vanaf € 38,44 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 2.395,-
Lease per maand vanaf€ 38,44

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkRenz
ModelTune
OntwerperJehs & Laub
HerkomstDuitsland
AfmetingenRenz Tune afmetingen
Kleuren en materialenRenz kleuren
OnderstelO-poot
HoogteVast
Extra'sKoppelbaar, Elektrificatie, Modulair
BladmateriaalLaminaat, Hout
Materiaal onderstelMetaal

Productomschrijving

Renz Tune is vormgeven aan vergaderen vormgeven. Bij Renz Tune verbindt een individuele conferentie tafel zich met nieuwe communicatie lay-out.

Van kleine bespreek -tot grote conferentietafel met 90 cm diepte tot aan multimediale presentatie omgevingen. Duidelijkheid en realisme karakteriseren de gastvrije sfeer en zijn beschikbaar voor een open discussie cultuur.an kleine bespreek -tot grote conferentietafel met 90 cm diepte tot aan multimediale presentatie omgevingen. Duidelijkheid en realisme karakteriseren de gastvrije sfeer en zijn beschikbaar voor een open discussie cultuur.an kleine bespreek -tot grote conferentietafel met 90 cm diepte tot aan multimediale presentatie omgevingen.

Duidelijkheid en realisme karakteriseren de gastvrije sfeer en zijn beschikbaar voor een open discussie cultuur.an kleine bespreek -tot grote conferentietafel met 90 cm diepte tot aan multimediale presentatie omgevingen. Duidelijkheid en realisme karakteriseren de gastvrije sfeer en zijn beschikbaar voor een open discussie cultuur.Renz Tune tafel met zijn karakteristieke beugelonderstel doet afstand van de klassieke exacte rechthoekige vormgeving.

Diverse bladvormen, hoogwaardig bewerkte tafeloppervlakken - van Ahorn licht tot Zebrano donker gebeitst - vervormen zich tot een rustige en gesloten eenheid. Schijnbaar zwevend rusten de tafelbladen op het elegante beugelonderstel. De lichtheid van de ontwerptaal wordt omgezet in hoogwaardige materialen en solide techniek. Het beugelonderstel wordt in glansverchroomde alsook aluminium kleurige onderstel aangeboden. Bespreektafels voor 4 tot 8 personen vullen het brede pallet van mogelijkheden aan. Renz Tune tafelblad bestaat uit 4 segmenten.