LaCividina - Scancarò

De LaCividina Scancarò collectie bestaat uit verschillende elementen die zowel als poef of als tafel te gebruiken zijn. Deze unieke collectie maakt het mogelijk om een gepersonaliseerde en unieke zithoek te creëren, die ook nog multifunctioneel is. Wie wil dat nou niet?

Lees meer
 • laCividina Scancarò salontafel
  LaCividina Scancarò TafelVanaf € 1.034,-
 • laCividina Scancarò salontafel
  LaCividina Scancarò PoefVanaf € 1.034,-

Zelfontworpen zithoek met multifunctionele elementen

De elementen uit het LaCividina Scancarò assortiment kunt u geheel naar wens samenstellen, om zo uw eigen zithoek te creëren. Daarbij zijn de LaCividina Scancarò elementen leverbaar in diverse kleuren. Het voordeel is dat iedereen de componenten naar wens kan gebruiken; als zitplaats of als tafel. Zo kan de zithoek zich aanpassen aan ieders individuele gebruikswensen. Daarom is de Scancarò collectie ideaal voor het inrichten van wachtkamers of ontvangstruimtes.

Eigenschappen van LaCividina Scancarò

 • De LaCividina Scancarò collectie bestaat uit verschillende elementen die multifunctioneel van karakter zijn.
 • Stel uw eigen zithoek samen door diverse LaCividina Scancarò componenten te combineren.
 • Het Scancarò assortiment is geschikt om bijvoorbeeld wachtkamers of ontvangstruimtes mee in te richten.
 • Gebruik de Scancarò componenten als poef of tafel.
 • De LaCividina Scancarò collectiestukken hebben verschillende maten en hoogtes.
 • Leverbaar in 7 kleuren, meerdere kleuren zijn mogelijk op aanvraag.
 • Ontwerper: Antonino Sciorfino.

Varianten van LaCividina Scancarò

 • LaCividina Scancarò Poef.
 • LaCividina Scancarò Tafel.

Over LaCividina

LaCividina is in 1976 opgericht door Carlo Bulfoni en sindsdien gespecialiseerd in meubelontwikkeling voor diverse ruimtes. Ze werken met een goed oog voor detail, aangezien alle meubels secuur worden afgewerkt. Dit is ook terug te zien in het LaCividina Scancarò assortiment. Daarbij gaat aan ieder product een zorgvuldig en uitgebreid productieproces vooraf. 

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij diverse vraagstukken omtrent uw interieur? Dan bent u bij De Projectinrichter aan het juiste adres. Wij geven u graag advies bij het samenstellen van uw interieur en bieden een helpende hand bij het onderhouden ervan. Het tijdelijk uitproberen van zitmeubelen is bij ons ook mogelijk. Dat is wel zo fijn voordat u deze permanent aanschaft, toch?

Interesse?

Meer weten over de LaCividina Scancarò collectie of over de vele diensten van De Projectinrichter? Wij voorzien u graag van aanvullende informatie, een consult of vrijblijvende offerte op basis van de projectprijzen van het de LaCividina Scancarò assortiment. Neem hiervoor contact met ons op via 088 - 650 1234 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.