LaCividina

Opgericht in 1976 in het noordoosten van Italië door Carlo Bulfoni: LaCividina. LaCividina is vandaag één van de belangrijkste merken dat onder andere fauteuils en sofa's produceert. Elk product heeft een herkenbaar Italiaans design dat wordt vertaald door middel van een zorgvuldige selectie van materialen en afwerkingen. LaCividina meubelen kunnen op maat worden gemaakt. Daarnaast is ieder meubel ‘Made in Italy’, wat de kwaliteit van de producten benadrukt. Sterker nog, dit merk was de eerste fabrikant van ‘padded furniture’ dat een certificaat kreeg om aan te tonen dat het van Italiaanse kwaliteit is.  

Lees meer

1 / 1

Het assortiment van LaCividina 

  • Akoestische banken 
  • Akoestische fauteuils 
  • Fauteuils 
  • Modulaire banken 
  • Poefen 
  • Tafels 
  • Zitbanken  

De ontwerpen van LaCividina 

De designs van dit meubelmerk worden zowel in de privésector als in publieke ruimtes gebruikt. Het merk werkt samen met designers vanuit de hele wereld. De organisatie en het management van LaCividina zorgt ervoor dat er op de details wordt gelet, zodat er wereldwijd geconcurreerd kan worden. Het merk heeft al vele ontwerpers op haar naam staan, waaronder de bekende Form Us With Love. Interessant is dat alle designers bij LaCividina van begin tot eind bij het werkproces betrokken worden.  

LaCividina informatie en contact 

Bekijk hieronder het complete overzicht of kom langs voor advies bij één van de showrooms van De Projectinrichter. Tevens is het mogelijk om contact op te nemen met één van onze adviseurs. Bel 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Wij proberen hier altijd zo spoedig mogelijk op te reageren. 

Series