HomeLaCividinaVelourLaCividina Velour fauteuil

LaCividina Velour fauteuil

Verkoop vanaf € 1.216,- 

Lease vanaf € 19,52 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.216,-
Lease per maand vanaf€ 19,52

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLaCividina
ModelVelour fauteuil
OntwerperMatteo Thun & Antonio Rodriguez
HerkomstItalië
AfmetingenLaCividina Velour bank en fauteuil afmetingen
Kleuren en materialenlaCividina kleuren
SoortHoge rug, Lage rug
OnderstelSokkel / plint

Productomschrijving

De LaCividina Velour fauteuil is vol en licht, zacht, optimaal comfort en toch stevig. Een model wat bedacht is op een compleet innovatieve wijze en daardoor bruikbaar in verschillende ruimtes zoals wachtruimtes en werkomgeving.

Het frame is van massief hout, de zitting is van elastische webbing met geheugenschuimrubber van verschillende dichtheden. Dit samen biedt de perfecte diepte en flexibiliteit om samen optimaal comfort te bieden. De bekleding kan met stof of leder.

Naast de Velour fauteuil, is er ook een sofa verkrijgbaar.

Kenmerken La Cividina Velour fauteuil

  • In stof of leder te bekleden
  • Het frame is van massief hout
  • Ontworpen door: Antonio Rodrigues

Over La Cividina

In 1976 is La Cividina opgericht in het Noorden van Italië. Tegenwoordig is La Cividina één van de grotere namen in de wereld van de fauteuils en de sofa’s die zowel aan grotere projecten als aan particulieren verkoopt. Dankzij de traditionele Italiaanse aanpak en de kritische keuze wat betreft alle materialen zijn alle modellen uit de collectie van La Cividina van zeer hoge kwaliteit. De goede reputatie is te danken aan de toewijding om continu de wensen van de klant na te streven.

La Cividina heeft een ruimte collectie aan kleuren, afwerkingen en afmetingen, hierdoor kunnen de meubelstukken vrijwel altijd voldoen aan de wensen voor de particulieren markt. Iedere sofa of fauteuil is gebaseerd op een combinatie tussen tijdloosheid en het meegaan met de mode.

Jarenlange ervaring van mensen die van hun werk houden zijn het succes van alle producten van La Cividina. Iedere stap in het creatieve proces controleren is de beste manier om je klanten gelukkig te maken. Ook wordt er tijdens dit proces gedacht aan het milieu en de omgeving, La Cividina is dan ook in het bezit van een ISO 9001 certificaat.