LaCividina - Serie 50 W

De LaCividina Serie 50 W-collectie bestaat uit een fauteuil en bank met een lage en open rugleuning. De zitmeubelen uit het Serie 50 W-assortiment hebben een industrieel en tijdloos design. Ze passen dan ook perfect binnen een industrieel interieur en zijn geschikt voor verschillende ruimtes, zoals wachtkamers en informele vergader- en ontmoetingsruimtes.

Lees meer
 • laCividina Serie 50 W fauteuil
  LaCividina Serie 50 W FauteuilVanaf € 1.227,-
 • LaCividina Serie 50 w 4
  LaCividina Serie 50 W BankVanaf € 1.395,-

Bevorder de creativiteit met informele vergaderruimtes

De Serie 50 W-zitmeubelen van LaCividina zijn erg geschikt om toe te passen in bedrijfs- en kantoorruimtes, om informele vergaderruimtes te creëren. Deze gebruikt u onder andere voor kort overleg of informele ontmoetingsmomenten tussen werknemers. Hiervoor stelt u bijvoorbeeld een open zithoek samen, in plaats van een gesloten ruimte. Dit bevordert de informele werksfeer en daarmee ook de creativiteit van werknemers, zoals tijdens brainstormsessies. Dit stimuleert de productiviteit van uw werknemers.

Eigenschappen van LaCividina Serie 50 W

 • De LaCidivina Serie 50 W-collectie bestaat uit een fauteuil en bank met een lage en openrugleuning.
 • Het Serie 50 W-assortiment is geschikt om bijvoorbeeld kantoor-, vergader- en wachtruimtes mee in te richten.
 • De collectie is ideaal om een multifunctionele zithoek mee te creëren waar werknemers informeel kunnen vertoeven, werken of vergaderen.
 • Alle Serie 50 W-zitmeubelen zijn voorzien van een 4-pootsonderstel. Kies uit stof of leder als bekledingsmateriaal.
 • Leverbaar in vele kleuren.
 • Allebei de zitmeubels uit deze collectie zijn ook optioneel verkrijgbaar met armleuningen.
 • Ontwerper: Matteo Thun & Antonio Rodriguez.

Varianten van LaCividina Serie 50 W

 • LaCidivina Serie 50 W Bank.
 • LaCidivina Serie 50 W Fauteuil.

Over LaCividina

LaCividina is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in meubelontwikkeling. Met ruim 20 jaar aan opgebouwde expertise zette Carlo Bulfoni de onderneming op in 1976. Alle meubelcollecties worden nauwkeurig ontwikkeld; er gaat namelijk een lang productieproces aan vooraf. Daarbij hebben ze een oog voor detail en werken ze al hun meubelen nauwkeurig af.

Services van De Projectinrichter

Bij De Projectinrichter snappen we dat er veel komt kijken bij het onderhouden en samenstellen van uw interieur. Daarom denken wij graag mee bij allerlei vraagstukken waar u tegenaan loopt. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een zitmeubel uittesten gedurende een proefperiode, voordat u besluit om deze permanent aan te schaffen. Onze experts helpen u ook graag met het transporteren en monteren van uw meubelstukken.

Interesse?

Wilt u graag meer informatie over het LaCividina Serie 50 W-assortiment of over de diensten van De Projectinrichter? Neem dan contact met ons op via 088 - 650 1234 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com voor aanvullende informatie, consult of vrijblijvende offerte.