LaCividina - Soave

De LaCividina Soave collectie bestaat uit een bank en fauteuil met een lage rugleuning en een 4-pootsonderstel. Het zachte zitvlak vormt een mooi contrast met het smalle onderstel. Het assortiment heeft een tijdloze look en combineert stijlvolheid met comfort. Wie wil dat nou niet?

Lees meer
 • LaCividina Soave fauteuil
  LaCividina Soave fauteuilVanaf € 1.513,-
 • LaCividina Soave bank
  LaCividina Soave bankVanaf € 2.203,-

Personalisatiemogelijkheden van LaCividina Soave

De LaCividina Soave zitmeubelen hebben veel personalisatiemogelijkheden en zijn daardoor gemakkelijk aan te passen aan individuele behoeftes en wensen. Zo is de fauteuil bijvoorbeeld met of zonder armleuningen leverbaar, kunt u optioneel USB-poorten in de bank plaatsen en de maat van de bank kiezen op basis van het aantal gewenste zitplaatsen.

Door elektrificatievoorzieningen toe te voegen aan uw zithoek, transformeert u deze tot een multifunctionele ontspanningsruimte waar ook gewerkt kan worden. Dit biedt werknemers de mogelijkheid om van werkplek te verwisselen. Dit stimuleert de creativiteit op de werkvloer.

Eigenschappen van LaCividina Soave

 • De LaCividina Soave collectie bestaat uit een comfortabele bank en fauteuil met verschillende aanpassingsmogelijkheden.
 • Het LaCividina Soave assortiment is geschikt om onder meer werk-, ontvangst- en wachtruimtes mee in te richten.
 • Alle LaCividina Soave zitmeubelen zijn voorzien van een 4-pootsonderstel.
 • Voeg optioneel USB-poorten toe aan de LaCividina Soave bank.
 • Monteer een tafel aan de bank vast om de multifunctionaliteit van de zithoek te bevorderen.
 • De LaCividina Soave bank en loungestoel zijn leverbaar met of zonder armleuningen. Bij de bank is het ook mogelijk om aan slechts een kant een armleuning te plaatsen.
 • De bank is leverbaar in 2- of 3-zitsvarianten.
 • Diverse kleur- en stofmogelijkheden voor allebei de LaCividina Soave collectiemeubels.
 • Ontwerper van LaCividina Soave: Sebastian Herkner.

Varianten van LaCividina Soave

 • LaCividina Soave Bank.
 • LaCividina Soave Fauteuil.

Over LaCividina

Carlo Bulfoni richtte de Italiaanse meubelontwikkelaar op in 1976 met ruim 20 jaar aan ervaring. LaCividina creëert sindsdien meubels voor diverse ruimtes. Het bedrijf staat tot de dag van vandaag bekend om hun nauwkeurigheid; ieder meubelstuk wordt secuur afgewerkt. Dit is ook een sterk kenmerk van de LaCividina Soave collectie. Daarbij gaat aan alle meubelcollecties van LaCividina een zorgvuldig en uitgebreid ontwikkelingsproces vooraf, om het design en de bruikbaarheid te optimaliseren.

Onze diensten

De Projectinrichter staat voor u klaar met diverse services om u van dienst te zijn bij al uw vraagstukken omtrent het samenstellen en onderhouden van uw interieur. Zo geven wij bijvoorbeeld kleuradvies om een samenhangende ruimte te creëren wat de gebruiksdoeleinden van de ruimte bevordert. Daarbij ontnemen onze experts u graag al uw zorgen rondom montages, installaties en transport met DPI Services. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om zitmeubelen uit te proberen gedurende een proefperiode voordat u ze permanent aanschaft; dat is wel zo fijn toch?

Interesse?

Meer weten over het LaCividina Soave assortiment of over de services van De Projectinrichter? Wij voorzien u graag van extra informatie, een advies of vrijblijvende offerte tegen de projectprijzen van de LaCividina Soave collectie. Wij zijn bereikbaar via 088 - 650 1234 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.