LaCividina - Stones

De LaCividina Stones collectie bestaat uit diverse zitelementen die toepasbaar zijn als individuele stoel of samengestelde bank. Zo is er een zithoek te creëren met diverse losse zitelementen en/of een groot zitelement met meerdere zitplaatsen. Is dat niet uniek?

DesignerLC Made
Lees meer
 • laCividina Stones modulaire bank
  LaCividina Stones BankVanaf € 1.367,-
 • laCividina Stones modulaire bank
  LaCividina Stones FauteuilVanaf € 927,-

Aanpassingsmogelijkheden

Het LaCividina Stones assortiment bestaat uit verscheidene zitelementen die combineerbaar zijn. Zo zijn de elementen koppelbaar en kunt u spelen met kleurenpatronen. Er zijn elementen leverbaar met een hoge rugleuning of een groter zitonderdeel. Dit ondersteunt de benen en is er een comfortabele loungepositie aan te nemen. Vanwege al deze mogelijkheden is de zithoek zich flexibel aanpasbaar aan allerlei individuele wensen van gebruikers en uw behoeftes voor de betreffende ruimte.

Toepassingsmogelijkheden

Vanwege het grote aantal aan diverse zitelementen, is de zithoek voor verschillende doeleinden inzetbaar. De LaCividina Stones collectie is goed te gebruiken om informele ontmoetingsruimtes in te richten. Door ook de comfortabele fauteuils in uw interieur te verwerken, is de ruimte te transformeren tot multifunctionele ontspanningsruimtes. Zo stimuleert de zithoek het informele contact tussen collega’s en hun creativiteit. Daarbij verbeteren ontspanningsmomenten het concentratievermogen van werknemers op de werkvloer.

Eigenschappen van LaCividina Stones

 • De LaCividina Stones collectie bestaat uit zitelementen die tot een zithoek met individuele zitplaatsen te creëren is, of om een groter zitelement samen te stellen met meerdere zitplaatsen.
 • De Stones zitelementen zijn leverbaar in diverse maten en kleuren.
 • De verscheidene LaCividina Stones zitelementen maken het mogelijk om de zithoek in te richten op basis van verschillende behoeftes die gebruikers hebben.
 • De fauteuils voegen een ontspanningselement toe aan uw zithoek.
 • De stoelelementen zijn samen te stellen om een groter zitelement te creëren.
 • Het Stones assortiment van LaCividina is ideaal om informele ontmoetingsruimtes (op kantoor) mee in te richten, maar ook wachtkamers en ontvangstruimtes.
 • Ontwerper: LC Made.

Varianten van LaCividina Stones

 • LaCividina Stones Bank.
 • LaCividina Stones Fauteuil.

Over LaCividina

LaCividina is een Italiaanse meubelontwikkelaar die in 1976 werd opgericht door Carlo Bulfoni. Ze staan bekend om hun oog voor detail, aangezien al hun meubelstukken secuur worden afgewerkt. Dit is terug te zien in de LaCividina Stones zitmeubelcollectie.  Aan ieder meubelstuk gaat dan ook een uitgebreid productieproces aan vooraf. Al hun producten worden dus met veel aandacht ontwikkeld.

Onze diensten

Het samenstellen van het ideale interieur is maatwerk; iedereen heeft unieke behoeftes en wensen. Daarom biedt De Projectinrichter graag een helpende hand bij het optimaal inrichten van uw ruimtes en om ze zo multifunctioneel mogelijk te maken, waardoor ze voldoen aan diverse wensen en u er dus langdurig plezier van heeft. Wij bieden onder andere kleuradvies, en oplossingen voor de logistieke vraagstukken en de mogelijkheid om zitmeubelen uit te proberen voordat u ze definitief aanschaft. Voor meer informatie over al onze services kunt u terecht op onze website.

Meer weten?

Enthousiast over de LaCividina Stones collectie of over services van De Projectinrichter? Wij staan graag voor u klaar om u te voorzien van aanvullende informatie, consult of een vrijblijvende offerte op basis van de projectprijzen van het LaCividina Stones assortiment. Neem hiervoor contact met ons op via 088 - 650 1234 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.