LaCividina - Velour

De LaCividina Velour collectie bestaat uit een modulair zitsysteem en een fauteuil. Deze collectie is stijlvol, comfortabel en biedt ontelbaar veel mogelijke combinaties voor uw zithoek; er zijn namelijk meer dan 50 zitelementen om uit te kiezen. Is dat niet fijn?

Lees meer
 • LaCividina Velour bank en fauteuil
  LaCividina Velour BankVanaf € 2.181,-
 • LaCividina Velour fauteuils
  LaCividina Velour fauteuilVanaf € 1.216,-

Stel uw eigen zithoek samen

Met de LaCividina Velour zitelementen kunt u zelf uw zithoek samenstellen door verschillende componenten uit de collectie te combineren. Ze zijn bijvoorbeeld leverbaar met hoge rugleuning en er zijn er hoekelementen aan de bank toe te voegen. In combinatie met de fauteuils krijgt de zithoek een samenhangende look.

Vanwege al deze mogelijkheden, is de LaCividina Velour collectie erg geschikt om informele werkruimtes mee in te richten. Indien werknemers regelmatig kunnen afwisselen van werkomgeving, stimuleert dit hun creativiteit. Daarbij stimuleert een informele zithoek ook het contact tussen collega’s, wat de samenwerking en werksfeer bevordert. Daarbij is deze collectie ook geschikt voor ontspannings-, ontvangst- en wachtruimtes.

Eigenschappen van LaCividina Velour

 • De LaCividina Velour collectie bestaat uit een modulaire bank en comfortabele fauteuil.
 • Het assortiment bevat meer dan 50 verschillende componenten.
 • Stel zelf uw eigen LaCividina Velour zitmeubel samen door verschillende zitelementen te combineren.
 • Voeg optioneel hoge rugleuningen toe voor extra privacy, of hoekelementen voor extra comfort.
 • Voeg de LaCividina Velour collectie toe aan uw interieur in een kantoorruimte om een informele werkruimte te creëren. Dit stimuleert het informele contact en de creativiteit op de werkvloer.
 • De LaCividina Velour zitmeubelen zijn geschikt om bijvoorbeeld ontspannings-, ontvangst- en wachtruimtes mee in te richten.
 • Leverbaar in diverse stoffen en kleuren.
 • Ontwerper: Matteo Thun & Antonio Rodriguez.

Varianten van LaCividina Velour

 • LaCividina Velour Bank.
 • LaCividina Velour Fauteuil.

Over LaCividina

Met al meer dan 20 jaar ervaring richtte Carlo Bulfoni de Italiaanse onderneming op in 1976. Zijn bedrijf staat bekend om hun oog voor detail, omdat ze ieder meubelstuk nauwkeurig afwerken. Dit is terug te zien in het LaCividina meubel assortiment. Alle meubelcollecties worden ook zorgvuldig ontwikkeld, aangezien er een uitgebreid ontwikkelingsproces aan vooraf gaat.

Assistentie nodig?

Bij De Projectinrichter kunt u terecht voor al uw vraagstukken rondom uw kantoorinrichting. Wij bieden graag een helpende hand bij zowel het samenstellen als het onderhouden ervan. Zo geven wij bijvoorbeeld kleuradvies om een samenhangende ruimte te creëren met kleuren die een positieve invloed hebben op de cohesie. Daarbij bieden wij de mogelijkheid om zitmeubelen uit te proberen voordat u ze permanent aanschaft. Dat is wel zo fijn, toch?

Contact?

Heeft u interesse in de LaCividina Velour collectie of de services van De Projectinrichter? Wij staan graag voor u klaar om u te voorzien van aanvullende informatie, een consult of een vrijblijvende offerte op basis van de projectprijzen van het Velour assortiment van LaCividina. Neem hiervoor contact met ons op via 088 - 650 1234 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.