HomeLammLamm F50 zaalstoel

Lamm F50 zaalstoel

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLamm
ModelF50
OntwerperR & D Lamm
HerkomstItalië
AfmetingenLamm F50 afmetingen
OnderstelOverig
ZithoogteVast
MateriaalGestoffeerd
Extra'sSchrijfblad, Koppelbaar

Productomschrijving

De Lamm F50 is een uitermate prettige zaalstoel. De F50 zaalstoel biedt optimaal comfort wat veroorzaakt wordt door de geëxpandeerde polyurethaan vulling. Deze stoel is hét meubel voor hogescholen, universiteiten en andere educatieve instellingen. Deze zaalstoel past perfect in collegezalen, congreszalen of zalen waar lezingen worden gegeven. De F50 heeft een strak en modern ontwerp, wat bedacht en gecreëerd is door R&D Lamm. 

Eigenschappen van de Lamm F50 

  • De stoel heeft een interne structuur van multiplex met een polyurethaan vulling. Dit zorgt ervoor dat u comfortabel kunt zitten, terwijl u deelneemt aan een college of presentatie.  
  • Voor de bekleding heeft u de keuze uit eco-leer, leer of stof. Uiteraard zijn er diverse kleuren beschikbaar.  
  • De zitting van de F50 zaalstoel klapt automatisch op wanneer u uw zitplaats verlaat. Voor het schoonmaken is dit ideaal, zo hoeft u niet handmatig alle stoelen weer op te klappen, maar kunt u in één keer een bezem of dweil langs de rij halen.  
  • De Lamm F50 stoel kan worden uitgebreid met een schrijftafel, hier kunt u bijvoorbeeld uw laptop opzetten of aantekeningen maken. Deze tafel is inklapbaar en is bevestigd aan de armleuning.  
  • Ook kunt u ervoor kiezen om de zitplaatsen te voorzien van nummers. Dit is handig wanneer er per persoon een specifieke zitplaats wordt aangegeven. 
  • Tevens kan de stoel voorzien worden van elektrificatie.  

Meer informatie over de Lamm F50? 

Stel al uw vragen aan de experts van De Projectinrichter. Wij kunnen u voorzien van advies op maat. Laat u inspireren en kom eens langs bij één van onze showrooms.