HomeLammLamm ST12-13 stoel

Lamm ST12-13 stoel

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLamm
ModelST12-13
OntwerperOrlandini Design
HerkomstItalië
AfmetingenLamm ST12-13 afmetingen
OnderstelKolom
ZithoogteVast
Extra'sSchrijfblad, Koppelbaar

Productomschrijving

De Lamm ST12-13 is een ideaal meubel voor educatieve ruimtes/onderwijsinstellingen. Doordat het bureau en de stoelen aan elkaar gekoppeld zijn, kunt u prettig werken of studeren aan de ST12-13. De stoel is draaibaar, hierdoor kunt u zich omdraaien naar de persoon achter u, wat van pas kan komen tijdens bijvoorbeeld een overleg. De Lamm ST12-13 kan dienen als werkplek of studeerplek. Uw laptop of telefoon hoeft dan ook nooit leeg te raken, want de tafel kan over elektrificatie beschikken. Door het toevoegen van stopcontacten kunt u langer doorwerken zonder gestoord te worden door lege batterijen van uw elektronica. Ideaal voor in de collegezaal of zalen waar lezingen worden gehouden. 

Meer over de Lamm ST12-13 

  • De stoel zit vast aan de tafel. Iedere werkplek is dan ook volledig voorzien van een stoel en een tafel waaraan gewerkt kan worden.  
  • De stoel is 360 graden draaibaar.  
  • Het ontwerp is bedacht door Orlandini Design.  
  • Het is mogelijk om meerdere ST12-13 bureaus aan elkaar te koppelen. Zo kunt u in de collegezaal één geheel creëren en tevens ook werkplekken in groepsverband neerzetten. 
  • De buis in het midden van het bureau zorgt ervoor dat de ST12-13 stoelen met elkaar verbonden blijven, maar maakt het ook mogelijk om de hele Lamm ST12-13 plek te monteren aan de vloer.  
  • U heeft een ruime keuze als het op kleur aankomt. U kunt ervoor kiezen om de stoel 1 kleur te maken, maar ook in twee kleur (duo).  
  • Voor het tafelblad zijn er diverse afwerkingen beschikbaar, namelijk: black, white, tele-grey, graphite, eucalyptus, oak, grey oak en beech.