Luxy - Cube

Luxy Cube is een strak vormgegeven modulaire banken en fauteuils. Deze moderne meubelen zijn gemaakt zodat ze in elke ruimte passen. Het Luxy Cube zitmeubilair is leverbaar in diverse kleuren, materialen en afwerkingen.

Lees meer
 • Luxy Cube bank
  Luxy Cube BankVanaf € 957,-
 • Luxy Cube fauteuil
  Luxy Cube fauteuilVanaf € 726,-

Verfijnde kantoorruimte

De Luxy Cube zitmeubelen worden gewaardeerd vanwege het vermogen om elke ruimte in te richten. Zoals het verwelkomen en ontvangen van bezoekers of voor informele ontmoetingen op kantoor. Het Luxy Cube meubilair is gemaakt in een moderne look en is vanwege de hoge kwaliteit bekleding een elegant zitmeubel te noemen. Hierdoor verzorgt u met het Luxy Cube zitmeubilair een zakelijke en vertrouwde sfeer voor uw collega’s, klanten en overige bezoekers.

Diverse opties

Dankzij de gewatteerde bekleding en de stevige armleuningen zorgen de Luxy Cube bank en fauteuil voor het beste zitcomfort. Door de oneindige opties van kleuren en materialen krijgt u de mogelijkheid om de Luxy Cube zitmeubelen in te richten naar uw eigen smaak die past bij de huisstijl van uw kantoorconcept. Het Luxy Cube banksysteem is modulair en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Hierdoor past het Luxy Cube zitmeubilair in elke ruimte.

Kenmerken van het Luxy Cube zitmeubilair

 • De rugleuning en zitting van het Luxy Cube meubilair is gemaakt van PU schuim
 • Het frame van de Luxy Cube bestaat uit: Multiplex hout and gegenereerd hout bedekt door PU schuim met elastische banden om de zitting.
 • Het onderstel heeft een stalen buisframe en verkrijgbaar in chroom of in epoxy gepoedercoat afwerking in de kleuren: Black (NE), White (BI), Grey (GG), Water Green (VD), Powder (MT) or Ivory (SB)
 • Ontwerper: Stefano Getzel

Varianten uit de Luxy Cube collectie

 • Cube Bank
 • Cube Fauteuil

Onderhoudsadvies

Wilt u zo lang mogelijk genieten van uw kantoormeubilair? Dan kunt u contact opnemen met onze experts, die u graag bijstaan voor onderhoudsadvies. Heeft u professionele hulp nodig voor bijvoorbeeld een vlekbehandeling of wilt het onderhoud uit handen geven? Dan verwijzen wij u uiteraard naar onderhoudsexperts zoals specialisten of reinigingsbedrijven die bij ons bekend zijn.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Of bent u op zoek naar modulaire meubelen, zoals het zitmeubilair uit de Luxy Cube collectie? Neem dan contact met ons op via: 088 – 650 12 34.