Luxy - Epoca

Luxy Epoca is een collectie zitmeubelen bestaande uit een stoel, kruk en bank en is verkrijgbaar in verschillende varianten. Hierdoor is de Luxy Epoca een multifunctioneel zitmeubilair die in verschillende variaties met elkaar te combineren zijn. Daardoor kunt u de Luxy Epoca meubelen opstellen in vrijwel elke ruimte in de stijl die bij uw in te richten ruimte past.

Lees meer
 • Luxy Epoca stoel houten vierpoot
  Luxy Epoca StoelVanaf € 117,-
 • Luxy Epoca barkruk
  Luxy Epoca krukVanaf € 178,-
 • Luxy Epoca traversebank
  Luxy Epoca bankVanaf € 434,-

Stijlvol en comfortabel

Vanwege de aanpasbaarheid van de meubelen is de Luxy Epoca op vele manieren inzetbaar voor verschillende soorten ruimtes. Bijvoorbeeld als werkplek, voor vergaderingen, lounges, lobby’s, wachtruimtes en restaurants. De vorm van de stoel zorgt voor een comfortabele zitervaring zonder uw beweging te limiteren. De zitschaal is gemaakt van propyleen in embossing afwerking zorgt voor het beste zitcomfort.

Keuze in afwerking

Er zijn vele opties beschikbaar voor de afwerking van het Luxy Epoca zitmeubilair, zoals vele kleuren. Zo heeft u de keuze tussen neutrale kleuren zoals zwart, grijs en wit of de opvallende kleur watergroen. Ook heeft u diverse opties voor het onderstel. Denk aan een slede onderstel of een draaibaar onderstel. Kortom door alle verschillende variaties is het meubilair goed te mix en matchen. Daardoor zijn de Luxy Epoca zitmeubelen goed met elkaar te combineren en weet u zeker dat de Epoca meubelen op de voor uw gewenste manier inrichtbaar is.

Kenmerken van het Luxy Epoca zitmeubilair

 • Opties voor de Luxy Epoca Stoel: Een 4-poots buis onderstel van hoog resisterend staal met chroom, zelf-nivellerende voet en gesloten armleuningen. Een 4-poots houten slede onderstel van multilagen beukenhout, in natuurlijk vernis. Met of zonder armleuningen. En een 4-spaak pyramide draaistoel in nylon met zacht anti-kras glijders of zwenkwielen in wit of zwarte finish.
 • De Luxy Epoca Bank is verkrijgbaar in zwartgeverfd stalen buisframe of met stalen poten in chroom en zwarte finish.
 • De Luxy Epoca Kruk is leverbaar als 4-poots - of als slede onderstel in stalen buisframe van hoog resisterend materiaal.
 • Al het Luxy Epoca zitmeubilair is beschikbaar in de kleuren: wit (BI), vuurvast wit (IB), zwart (NE), grijs 100% recycled (GG), vuurvast grijs (IG), watergroen (VD), poeder (MT) en ivoor (SB).
 • De zitschaal en rugleuning van de Luxy Epoca zijn gemaakt van: polypropyleen in reliëf afwerking.
 • Bekleding: compleet vlakke bekleding met vaste verwijderbare zitkussen met onderlaag voor extra grip.
 • Accessoires: De zitschaal te verkrijgen in vuurvast materiaal van het Italiaans klasse 1 in de kleuren wit (IB) en grijs (IG), stoelpootdoppen voor stapelbare versie, kussenovertrek voor stapelbare versie met bekleding en haak als koppelbaar verlengstuk, korte haak voor versies met armleuningen en lange haak voor versies zonder armleuningen, schrijfblok en armleuning voor rechts of links.
 • Ontwerper: Stefano Getzel

Varianten uit de Luxy Epoca collectie

 • Epoca Stoel
 • Epoca Kruk
 • Epoca Bank

Montage, levering en onderhoud

Wist u dat wij niet alleen uw meubelen leveren? Bij ons kunt u namelijk gebruik maken van DPI Services. Waarbij wij ook de montage van uw nieuwe kantoormeubelen regelen. Is uw meubilair toe aan een onderhoudsbeurt? Ook dan zorgen wij voor een intensieve reiniging of nieuwe stoffering. Zo hoeft u geen nieuwe meubelen aan te schaffen en draagt u op deze manier bij aan een beter milieu.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons brede assortiment kantoormeubilair zoals de zitmeubelen uit de Luxy Epoca collectie? Neem dan contact met ons op via: 088-650 12 34.