MID

MID Carpets maakt van hoge kwaliteit tapijt in de wereld van Custom Wilton Weven. Veel koninklijke paleizen, exclusieve hotels, winkel, businessclass kantoren en luxe jachten hebben vloeren bekleedt met MID tapijt. MID reageert snel op veranderende behoefte en past hier tapijten op aan.

Lees meer

1 / 1

Assortiment

  • Tapijt

Geschiedenis

MID is Nederland textielbedrijf gevestigd in Genemuiden en is opgericht in 1932. Sinds het begin is MID zeer toegewijd en biedt een specialistische service bij het maken van tapijten waar kwaliteit wordt gewaarborgd.

Het bedrijf heeft om deze reden veel internationale klanten verkregen via groot Europees netwerk van agenten, importeurs, meer dan 750 dealers en 3 showrooms. Daarnaast worden zijn in grote steden binnen Noord-Amerika en Azië door importeurs, agenten en onafhankelijke dealers. MID heeft een indrukwekkende portfolio met connecties wereldwijd van koninklijke paleizen, exclusieve hotels, winkels, directiekantoren, luxueuze jachten en villa’s.

Het bedrijf doet constant onderzoek naar de nieuwste interieurtrends. Waarbij de tapijten worden verbeterd aan de hand van de steeds veranderde behoefte van de consument. MID vindt belangrijk om ontwerpen en kleurencombinaties te bedenken die een ruimte omtoveren.

Wilton als specialiteit

MID is een gespecialiseerde wever van Wilton geweefde tapijten. Deze worden gemaakt van de puurste soort wol, in de mooiste kleurconcepten. De Wilton tapijten van MID hebben vanwege de hoge kwaliteit internationale erkenning verkregen. Dit past binnen de waarde van MID, die zoveel mogelijk bezig met productinnovatie en creativiteit.

Meer informatie? 

Heeft u behoefte aan meer informatie over MID tapijten of de services van De Projectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.   

Series