HomeMiinuMiinu Solabiz karpet

Miinu Solabiz karpet

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkMiinu
ModelSolabiz
HerkomstDuitsland
VormRechthoek
DessinUni
StructuurVlak geweven
DuurzaamJa

Productomschrijving

Solabiz van Miinu is een handgeweven karpet gemaakt van 100% natuurlijke sisal garens. De materiaalkeuze geeft het karpet een stoer en robuust uiterlijk dat nog eens extra versterkt wordt door de mooie en stijlvolle randafwerking. Hiervoor wordt kwalitatief hoogwaardig leer gebruikt met een vintage look wat tevens bijdraagt aan de stoere uitstraling van Solabiz. De kleur van de randafwerking is telkens passend bij de kleur van de karpetten.

Miinu Solabiz karpet, de kenmerken:

  • Gemaakt van 100 % natuurlijke sisal garens
  • Hand geweven op ambachtelijke wijze.
  • Breed toepasbaar in projecten. Van kantoren, tot openbare ruimtes en overheidsgebouwen of welke commerciële en zakelijke omgeving dan ook.
  • Speciale behandeling tegen vlekken is optioneel en tegen meerprijs mogelijk.
  • Standaard randafwerking van 5 cm breed van hoogwaardig leer. In een kleur passend bij de het karpet in een vintage look. 

Afmetingen

De afmeting voor de Miinu Solabiz is 21 (L) x 4,0 (B) mtr . Dit karpet in een ander formaat of vorm? Maatwerk is mogelijk. Onze expert informeert u graag over de mogelijkheden.

Kleuren Miinu Solabiz

Dit ambachtelijk vlak geweven Miinu karpet is een staaltje vakmanschap. Deze Miinu vloerkleden zijn leverbaar in 4 verschillende natuurlijke kleuren. Solabiz is toepasbaar in vrijwel elke stijl van interieur of inrichting en voegt zich gemakkelijk naar haar omgeving. 

  • Solabiz Paloma – ID 1665
  • Solabiz Ebony – ID 1666
  • Solabiz Ivory – ID 1667
  • Solabiz Toffee – ID 1668 

Over Miinu karpetten

Miinu is een Duits merk in hoogwaardige design vloerkleden en karpetten. De tapijten worden met de hand gemaakt in fabrieken overal ter wereld. In onder andere Nepal en India wordt met de grootst mogelijke toewijding en expertise de mooie producten gemaakt en waar geen enkel tapijt dat de fabrieken verlaat hetzelfde is. Met Miinnu heeft u altijd een authentiek en uniek karpet.