HomeMiinuMiinu DeViant karpet

Miinu DeViant karpet

Verkoop vanaf € 2.531,- 

Lease vanaf € 40,62 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 2.531,-
Lease per maand vanaf€ 40,62

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkMiinu
ModelDeViant
HerkomstDuitsland
VormRechthoek
StructuurVelours
DuurzaamJa

Productomschrijving

DeViant van Miinu is een velours karpet met een zachte en luxe uitstraling. Deze Miinu velours vloerkleden zijn met de hand getuft en gemaakt van 100% natuurlijke en duurzame Tencel garens en is daarom toepasbaar in elk groen en duurzaam project. De Tencel garens weerkaatsen het licht wat het tapijt een mooie zijdeachtige glans geeft.

Dit Miinu velours karpet heeft een dikte van 13 mm en daardoor een zeer hoog loopcomfort en voelt erg prettig aan. Dit komt doordat de polen mee bewegen bij elke voetstap die u op het tapijt maakt.

Ook is DeViant slijtvast en een geschikt karpet voor elke luxe kantoor, ontvangstruimte, vergaderruimte of lounge- en relaxruimte. We adviseren u wel om glijders te gebruiken bij uw kantoormeubilair en verrijdbare (bureau)stoelen om schade aan uw Miinu tapijt te voorkomen.

Zoekt u een anti-allergisch vloerkleed voor een gezond(er) binnenklimaat? Miinu DeViant is optimaal vochtregulerend waardoor bacteriën geen kans krijgen zich te nestelen in uw tapijt.

Miinu DeViant karpetten, de kenmerken:

  • Gemaakt van 100 % duurzame Tencel garens gemaakt van natuurlijke Lyocell kunstvezels
  • Hand getuft
  • Speciale behandeling tegen vlekken is optioneel en tegen meerprijs mogelijk.
  • Andere kleurencombinatie, vorm of afmeting mogelijk.

Afmeting

De afmeting voor de Miinu DeViant is 15 (L) x 9,0 (B) mtr . Wilt u DeViant vloerkleed in andere afmeting, groter of kleiner of wilt u misschien een andere vorm als een rond karpet? Neem dan vrijblijvend contact op met onze expert projectstoffering. Hij informeert u graag over alle mogelijkheden.

Kleuren 

Standaard is dit Miinu karpet leverbaar in  de volgende 6 kleurvarianten:

  • DeViant Pacific Blue 100  – ID 4780 
  • DeViant Mars Red 100  – ID 4781
  • DeViant Insignia Blue 100  – ID 4782
  • DeViant Coffee Bean 100  – ID 4783
  • DeViant Crushed Voilets 100  – ID 4784
  • DeViant Charoal – 200 ID 4785

Passen deze kleuren niet bij uw interieur of kantoormeubels? Maak dan een keuze uit de maar liefst 50 kleuren en stel uw eigen kleurenvariant voor uw Miinu DeViant karpet samen. Wij adviseren een kleurencombinatie te maken van 4-6 kleuren. Nog vragen? Onze expert projectstoffering kan u alles vertellen over de kleurmogelijkheden.

Over Miinu karpetten

Miinu is een Duits tapijtmerk en staat wereldwijd bekend om haar prachtig handgemaakte karpetten en vloerkleden met unieke designs waarvan er geen enkel karpet hetzelfde is. Vakmanschap is af te lezen in elk product en wordt met de beste materialen en duurzame garens vervaardigd in fabrieken in onder andere Nepal en India.