Moroso - Newtone

Moroso Newtone is een stijlvolle bank met een bijpassende fauteuil. Deze meubelen zorgen voor een fijne sfeer op kantoor en zijn geschikt in verschillende ruimtes. U kunt uit diverse dessins en kleuren voor de bekleding kiezen. Hierdoor bent u verzekerd van zitmeubilair dat bij uw kantoorconcept past.

Lees meer
 • Moroso Newtone bank
  Moroso Newtone BankVanaf € 4.640,-
 • Moroso Newtone fauteuil.
  Moroso Newtone fauteuilVanaf € 2.585,-

Klassieke uitstraling

De Moroso Newtone speelt met verschillende elementen en stijlen. De speelsheid zit al in de naam van deze collectie. Zo hebben de Moroso Newtone bank en fauteuil een klassieke uitstraling met een futuristische twist. De meubelen zijn strak ontworpen, maar hebben ook duidelijke ronde vormen. Hierdoor is de Moroso Newtone geschikt binnen een moderne, strakke huisstijl of juist binnen een moderne interieurstijl.

Ontvangstruimtes

Deze meubelen komen het meest tot zijn recht in combinatie met elkaar. De Moroso Newtone bank en fauteuil sluiten het beste aan in ontvangstruimtes zoals lounges, lobby’s en wachtruimtes. Voor informele ontmoetingen tussen collega’s of voor het houden van gesprekken met belangrijke klanten. Vanwege de combinatie tussen klassieke en moderne elementen is deze collectie dus extra geschikt als in deze ontvangstruimtes.

Kenmerken van het Moroso Newtone zitmeubilair

 • De Moroso Newtone bank en fauteuil bestaan ui de materialen: PU schuim foam in variërende diktes met polyester fiberfill op het houten frame.
 • Onderstel: 4-poots onderstel van aluminium die aan het frame zijn vastgeschroefd.
 • De zitkussens van het Moroso Newtone meubilair is gemaakt van PU schuim in verschillende diktes met polyester fiberfill.
 • Optioneel: zwarte rugkussens met ganzendons vulling.
 • De hoezen van de Moroso Newton zitmeubelen zijn niet verwijderbaar.
 • Ontwerper: Massimo Iosa Ghini

 Varianten uit de Newtone collectie van Moroso

 • Newtone Bank
 • Newtone Fauteuil

Onderhoudsadvies

Wilt u zo lang mogelijk van uw kantoormeubilair en stoffering genieten? Dit kunt u bereiken door regelmatig onderhoud. Op lange termijn werkt goed onderhoud kostenbesparend en levensduur verlengend. Daarbij is een schoon en verzorgd interieur een belangrijke factor voor de uitstraling van uw bedrijf. Wij kunnen u hierbij helpen, onze experts staan u namelijk graag te woord en zoeken samen met u naar de beste onderhoudsoplossing.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in ons assortiment van klassieke zitmeubelen? Neem dan contact met ons op. Onze experts nemen graag alle mogelijke opties met u door, zoals het zitmeubilair uit de Moroso Newtone collectie.