NORR11 - Elephant

De NORR11 Elephant collectie wordt gevormd door een moderne fauteuil en stoel. Het design van het zitvlak en de rugleuning van de Elephant zitmeubelen is geïnspireerd op de vormen van olifantenoren; waar het assortiment de naam aan te danken heeft. 

Lees meer
 • NORR11 Elephant lounge fauteuil
  NORR11 Elephant lounge fauteuilVanaf € 1.115,-
 • Norr11 Elephant Dining chair productfoto
  NORR11 Elephant Dining ChairVanaf € 649,-

Over NORR11  

NORR11 gelooft dat het design van meubels het karakter vormt van de ruimte waarin ze gebruikt worden. Met duurzame materialen creëert dit meubelmerk collecties die zijn geïnspireerd op de natuur. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit zijn de meubels zelf ook erg duurzaam. De Elephant collectie heeft een simplistisch en modern karakter, waardoor de NORR11 Elephant zitmeubels in diverse interieurs tot hun recht komen. De dikke bekleding van de Elephant fauteuil en stoel biedt extra zitcomfort, wat het ontspanningsgevoel bevordert. Daarom zijn de Elephant zitmeubels geschikt voor bijvoorbeeld entrees, ontspannings- en wachtruimtes. 

Eigenschappen van NORR11 Elephant  

 • De NORR11 Elephant collectie bestaat uit een moderne en simplistische fauteuil en stoel. 

 • Het Elephant assortiment heeft zijn naam te danken aan de inspiratie van het design. Het zitvlak en de rugleuning zijn namelijk gebaseerd op de vorm van olifantenoren. 

 • Pas de NORR11 Elephant zitmeubels toe in onder andere entrees, ontspannings- en wachtruimtes. 

 • De dikke bekleding van de Elephant fauteuil en stoel biedt extra zitcomfort. 

 • De Elephant collectie is leverbaar in diverse kleuren. 

 • Ontwerper: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. 

Varianten van NORR11 Elephant  

 • NORR11 Elephant fauteuil 

 • NORR11 Elephant stoel 

Onze services 

Deprojectinrichter biedt graag een helpende hand bij het assembleren, monteren en onderhouden van uw projectinterieur. Met onze dpi-services ontfermen wij ons over alle zorgen rondom de installatie, montage en het transport van uw meubels. Daarbij creëren wij op maat gemaakte onderhoudsadviezen. We bieden zowel reinigings- als circulaire onderhoudsservices aan, waarbij we oude meubels een make-over geven. Hierdoor zijn ze weer zo goed als nieuw! Zo is het aanschaffen van nieuwe meubels niet altijd nodig. Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen.  

Interesse? 

Bent u geïnteresseerd in het NORR11 Elephant assortiment of in de services van deprojectinrichter? Wij geven u graag extra informatie, plannen een consult of stellen een vrijblijvend offerte voor u op. Bel hiervoor naar 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com