HomeNORR11NORR11 Cloche plafondlamp

NORR11 Cloche plafondlamp

Verkoop vanaf € 123,- 

Lease vanaf € 1,97 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor verlichting
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 123,-
Lease per maand vanaf€ 1,97

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNORR11
ModelCloche
OntwerperKnut Bendik Humlevik & Rune Krøjgaard
HerkomstDenemarken
AfmetingenNORR11 Cloche Three afmetingen
SoortHanglamp

Productomschrijving

De Franse hoed van de vroege jaren 1900, bekend onder de zelfde naam, Cloche, inspireerde de minimalistische vorm van deze lampen. Het open design helpt om het licht te verspreiden en geeft speelse effecten door de reflecties van de koperen binnenkant. De Cloche-serie bestaat uit 3 soorten met elk een verschillende maat, de Cloch One, Cloche Two en de Cloche Three. De NORR11 Cloche lamp is ontworpen door het ontwerpersduo Knut Bendik Humlevik & Rune Krøjgaard.

Kenmerken NORR11 Cloche lampen

De Cloche-serie is een familie van hanglampen in aluminium met messing behandeling aan de binnenkant. Zij zijn op te hangen aan een staaldraad en hebben een kabel van textiel.

Over NORR11

NORR11 is een jong design en lifestyle merk en werd opgericht in 2011 als een Duits-Deense start-up in Berlijn. De meubelen en accessoires worden gekenmerkt door een modern Scandinavisch design gecombineerd met authentiek vakmanschap. De producten worden voornamelijk met de handgemaakt en speciaal voor de traditioneel vervaardigde producten werken we nauw samen met de lokale fabrieken en ambachtslieden.
NORR11 maakt alleen gebruik van stoffen en materialen van de hoogste kwaliteit die zorgvuldig zijn geselecteerd en gecertificeerd.