HomeNORR11NORR11 Line vloerlamp

NORR11 Line vloerlamp

Verkoop vanaf € 495,- 

Lease vanaf € 7,94 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor verlichting
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 495,-
Lease per maand vanaf€ 7,94

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNORR11
ModelLine
OntwerperKnut Bendik Humlevik & Rune Krøjgaard
HerkomstDenemarken
AfmetingenNORR11 Line afmetingen
SoortVloerlamp

Productomschrijving

De NORR11 Line lampen zijn geïnspireerd door de film Noir uit de jaren 40. De Line bestaat uit de Line One van 140 cm hoog en de Line Two van 186 cm hoog. De kenmerken van deze bijzondere tijd zijn weergegeven door middel van rauwheid, het duidelijke silhouet, strakke lijnen en een zacht licht. De NORR11 Line lampen zijn staande lampen en is ontworpen door het ontwerpersduo Knut Bendik Humlevik & Rune Krøjgaard.

Gebruikte materialen NORR11 Line lampen

De Line lamp is handgemaakt met een marmeren voet, waardoor de lamp een stevig fundament heeft. De basis en de aluminium lampenkap zijn verbonden met een koperen staaf. De NORR11 Line lamp is leverbaar in de kleuren White, Oxidized en Black.

Over NORR11

NORR11 is een jong design en lifestyle merk en werd opgericht in 2011 als een Duits-Deense start-up in Berlijn. De meubelen en accessoires worden gekenmerkt door een modern Scandinavisch design gecombineerd met authentiek vakmanschap. De producten worden voornamelijk met de handgemaakt en speciaal voor de traditioneel vervaardigde producten werken we nauw samen met de lokale fabrieken en ambachtslieden.
NORR11 maakt alleen gebruik van stoffen en materialen van de hoogste kwaliteit die zorgvuldig zijn geselecteerd en gecertificeerd.