NORR11 - NY

De NORR11 NY is een collectie restaurantmeubilair, bestaande uit krukken en stoelen. De NORR11 NY zitmeubelen zijn duurzaam en functioneel en passen in elke horecagelegenheid, zoals een bedrijfsrestaurant, hotel of kantine.  

Lees meer
 • NORR11 NY Barchair
  NORR11 NY Barchair kruk barkrukVanaf € 272,-
 • NORR11 NY Chair houten vierpoot stoel
  NORR11 NY Chair stoelVanaf € 330,-

Robuuste meubelen 

Het zitmeubilair heeft een klassieke en robuuste uitstraling. Hierdoor hebben de NY meubels niet alleen een mooi uiterlijk maar gaan ze ook langer mee. Het massief houten frame is te verkrijgen met een stalen voetsteun voor optimaal comfort. Vanwege het minimalistische design past het zitmeubel in vrijwel elke kantoorruimte met uiteenlopende interieurstijlen.  

Deens geïnspireerd design 

Het design van de NORR11 NY zitmeubelen is geïnspireerd op traditioneel Deens meubilair. De stoel heeft bijvoorbeeld het uiterlijk van Deense bassischool stoelen. Daarnaast is de kruk een moderne versie van de klassieke Scandinavische diner stoel. De NOR11 NY meubelen zijn tijdloos en minimalistisch van karakter, waardoor u de ze makkelijk kunt kunt toepassen in iedere ruimte; zo zijn ze ook eenvoudig te hergebruiken.  

Kenmerken van het NOR11 NY meubilair 

 • De NY kruk is leverbaar in verschillende zithoogtes (65 of 75 cm). 

 • De NY stoel is leverbaar in diverse soorten hout. 

 • De NY stoel is leverbaar met optioneel een gestoffeerde zitting met keuze uit diverse stofsoorten of leer, en met of zonder voetensteun. 

 • De frames van de zitmeubelen zijn verkrijgbaar in de volgende afwerkingen: licht gerookt eikenhout, donker gerookt eikenhout, zwart eikenhout en natuurlijk eikenhout.  

 • De zitmeubelen zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd eikenhout.  

 • Ontwerpers: Knut Bendik Humlevik & Rune Krøjgaard.  

Varianten uit de NOR11 NY collectie 

 • NY Barchair 

 • NY Chair 

Over NORR11  

NORR11 is een jong design en lifestyle merk dat werd opgericht in 2011 als een Duits-Deense start up in Berlijn. De meubelen en accessoires worden gekenmerkt door een modern Scandinavisch design gecombineerd met authentiek vakmanschap. De producten worden voornamelijk met de handgemaakt en speciaal voor de traditioneel vervaardigde producten werken ze nauw samen met de lokale fabrieken en ambachtslieden. NORR11 maakt alleen gebruik van stoffen en materialen van de hoogste kwaliteit die zorgvuldig zijn geselecteerd en gecertificeerd.  

Meer informatie?  

Heeft u behoefte aan meer informatie over de NOR11 NY meubelen of de services van deprojectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.