Occony

Occony biedt duurzame en stijlvolle meubeloplossingen voor uiteenlopende projectinterieurs. Hierdoor gaat uw eigen projectinrichting niet alleen langer mee, maar kiest u ook voor milieubewuste meubels. De meubels zijn namelijk veelal gemaakt van duurzame materialen. Is dat niet fijn?

Lees meer

1 / 1

Over Occony

De bedrijfsnaam ‘Occony’ betekent ‘keerpunt’ en komt voort uit het Maleisische dialect. De Nederlandse onderneming heeft deze naam bewust gekozen; zij stellen dat we tegenwoordig als collectief op een keerpunt staan vanwege de huidige klimaatcrisis. Het is hun missie om meubels te creëren die onze planeet een stuk duurzamer te maken.

Kernwaarden van Occony

Bij Occony staat duurzaamheid hoog in het vaandel; deze kernwaarde ligt ten grondslag aan het ontwerpen van hun hoogwaardige meubelcollecties. Design berust volgens hen op verantwoordelijkheid en de capaciteit om terug te kunnen geven; zo blijft de natuur in balans.

Een tweede kernwaarde van Occony is kwaliteit. Dit is nauw gelinkt aan het aspect van duurzaamheid; het creëren van duurzame meubels omvat onder andere dat ze voor langere tijd bruikbaar zijn. Dit is niet alleen maatschappelijk verantwoord, maar ook goed voor uw portemonnee. Wie wil dat nou niet?

Daarnaast is Occony erg vooruitstrevend en hecht veel waarde aan innovatie; dit is te zien aan bijvoorbeeld de Hana Table, die gecreëerd is door middel van 3D-printing.

Eigenschappen van Occony collecties

Het Occony assortiment bestaat veelvuldig uit houten meubels, zoals bijvoorbeeld de Kami en Yoku tafels. Daarnaast is de Hana Table gemaakt met 3D-printing en bestaat dus uit synthetisch materiaal. Occony past veel aardse tinten toe die goed te combineren zijn met uiteenlopende interieurs.

Services van deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter ontvangen wij u graag als u een helpende hand kan gebruiken bij het assembleren en onderhouden van uw projectinterieur. Met een divers aanbod aan diensten ondersteunt deprojectinrichter de creatie van uw ideale projectinrichting! En met onze dpi-services ontfermen wij ons bijvoorbeeld over alle installaties, montages en transportvraagstukken. Daarbij bieden onze experts u graag advies over de meest passende meubels uit ons assortiment voor uw ruimte. Lees voor meer informatie over alle diensten van deprojectinrichter verder op de website of neem contact met ons op.

Meer weten?

Heeft u interesse in het Occony assortiment of in de services van deprojectinrichter? Wij staan tijdens kantoordagen voor u klaar met een advies, extra informatie en gratis offerte. Bel hiervoor naar 088-650 12 34 of stuur een email naar  info@deprojectinrichter.com.

Series