Occony Work Desk

Verkoop vanaf € 1.152,- 

Lease vanaf € 18,49 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.152,-
Lease per maand vanaf€ 18,49

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkOccony
ModelWork Desk

Productomschrijving

De Occony Work Desk vormt het meest optimale werkbureau. Ten eerste is het een zeer duurzame keuze; het bureaublad is namelijk gemaakt van resthout uit de houtverwerkingsindustrie. Zo wordt verspilling vermindert en worden de Occony Work Desks op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd. Daarnaast zijn er tal van aanpassingsmogelijkheden en voordelen die de Work Desk van Occony biedt; wie wil dat nou niet?

De Occony Work Desk is meer dan geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsruimtes en algemene werkruimtes in bijvoorbeeld universiteitsgebouwen of bibliotheken.

Creëer uw ideale werkbureau met Occony Work Desk

De Work Desk van Occony is leverbaar in een breed scala aan kleuren; maar liefst 80! Daarnaast is er ook keuze uit diverse fineerafwerkingen en kleuren voor het frame. Daarnaast is de Occony Work desk leverbaar in een- of tweepersoons werkbureaus. Alle Occony Work desks zijn elektronisch verstelbaar in hoogte.

Er zijn verder diverse optionele toevoegingen. Denk bijvoorbeeld aan duurzame akoestische panelen die het geluidsniveau bevorderen en lawaai dempen, elektrificatievoorzieningen die kunnen worden ingebouwd in de bureaubladen en kabelgoten die zorgen dat kabels op een nette manier worden verwerkt in het meubel.  

Eigenschappen van Occony Work Desk

  • De Occony Work Desk is een minimalistisch en stijlvol werkbureau, gekenmerkt door het smalle frames en de dunne bureaubladen.
  • De Work Desk is uiterst duurzaam; het is vervaardigd uit resthout uit de houtverwerkingsindustrie.
  • Pas de Occony Work Desk toe in bedrijfsruimtes en algemene werkruimtes van bijvoorbeeld universiteitsgebouwen en bibliotheken.
  • Alle Occony Work Desks zijn verstelbaar in hoogte op elektrische wijze.
  • Kies uit maar liefst 80 HPL-kleuren voor melanine, diverse houtfineersoorten voor de afwerking en een zwart of wit frame met een matte poedercoating.
  • Laat optioneel akoestische panelen, elektrificatievoorzieningen en/of kabelgoten toevoegen aan uw Occony Work Desk.
  • Ontwerper van Occony Peak: Joost van der Vecht.

Over Occony

Occony is een Nederlandse meubelontwikkelaar, opgericht in 2018, die zich onderscheidt op de markt door te focussen op het vervaardigen van duurzame meubels op een maatschappelijk verantwoorde manier. Daarnaast zijn de meubels zelf ook vaak recyclebaar. Dit is ook terug te zien in de Occony Work Desk.

Hulp van deprojectinrichter

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw projectinterieur? Deprojectinrichter biedt diverse diensten aan. Hulp nodig bij montages, installaties of transport? Maak dan gebruik van onze dpi-services. Of heeft u hulp nodig bij kabelmanagement? Ook daarvoor kunt u bij deprojectinrichter terecht. Kijk voor al onze services op onze website.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Occony Work Desk of over een van diensten van deprojectinrichter? Neem contact met ons op voor aanvullende informatie, een consult of gratis offerte. Bel hiervoor tijdens kantooruren naar 088-650 12 34 of stuur ons een e-mail via  info@deprojectinrichter.com.