Occony Peak stoel

Verkoop vanaf € 469,- 

Lease vanaf € 7,53 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 469,-
Lease per maand vanaf€ 7,53

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkOccony
ModelPeak stoel

Productomschrijving

De Occony Peak stoel is erg modieus en van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is het een duurzame aanwinst voor ieder projectinterieur; de stoel is namelijk gemaakt van afvalpapier. De stoel is dan ook in zijn geheel recyclebaar. De naam “Peak” verwijst naar de steeds kaler wordende bergtoppen; een fenomeen waar Occony met deze stoel aandacht voor vraagt. Vanwege de kwaliteit gaat de Peak stoel jarenlang mee. Wie wil dat nou niet?

 De stoel is geschikt voor onder andere horeca- en werkruimtes en scholen.

Eigenschappen van Occony Peak

  • De Occony Peak stoel is een stijlvolle stoel van de hoogste kwaliteit.
  • De Peak stoel van Occony is niet alleen uniek qua design; de Peak stoel is vervaardigd uit papierafval, waardoor deze ook erg duurzaam is.
  • De naam “Peak” verwijst naar de steeds kaler wordende bergtoppen in de natuur.
  • De Occony Peak stoel is recyclebaar; Occony draagt zo bij aan een circulaire meubelindustrie.
  • De stoffering van de Peak stoelen bestaat uit een combinatie van kokoshaar en gerecyclede wol.
  • Kies uit voor uw Peak stoel uit een gefineerde afwerking, gestoffeerde afwerking of een combinatie hiervan.
  • De Occony Peak stoel is leverbaar in diverse kleuren.
  • Ontwerper van Occony Peak: Joost van der Vecht.

Over Occony

Occony is opgericht in 2018 en onderscheidt zich op de markt door te focussen op duurzaamheid en circulariteit, in combinatie met kwaliteit en stijl. Dit is terug te zien in hun collecties; veel van hun producten zijn volledig recyclebaar en vervaardigd uit gerecycled materiaal, zoals de Occony Peak stoel. Daarbij vragen ze met hun collecties aandacht voor de huidige klimaatcrisis, bijvoorbeeld met namen van hun items, zoals die van de Occony peak stoel.

Hulp van deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter heeft u een ruim aanbod aan services die gedoeld zijn op het creëren van het projectinterieur van uw dromen. Onze experts bieden u graag advies over onze meubelcollectie en welke items het meest geschikt zijn voor uw ruimte, op basis van uw esthetische en functionele wensen. Daarbij biedt deprojectinrichter ook onderhoudsservices aan, zodat uw projectinrichting op de lange termijn in topconditie blijft. Lees voor meer informatie over al onze diensten verder op onze website.

Interesse?

Heeft u interesse in de Occony Peak stoel of in de services van deprojectinrichter? Wij voorzien u graag van aanvullende informatie, een consult informatie en/of een gratis offerte. Aarzel niet en neem tijdens werkdagen contact met ons op via 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar  info@deprojectinrichter.com.