Growers United

Growers United (GU) is een professionele coöperatie van én voor vruchtgroentetelers. Met 5 merken, ruim 40 familiebedrijven en circa 600 hectare glas is Growers United een van de grotere spelers in teelt, verpakken en verkoop van kasgroenten in Europa. In het nieuwe distributiecentrum / kantoor in Maasdijk is er bij de inrichting goed gekeken naar mogelijkheden om goed samen te werken. Dit kan formeel en informeel. Voor beide manieren zijn er ruimtes ingericht met passend meubilair die uitnodigen om met elkaar in gesprek te gaan, te brainstormen en zo goed samen te werken.

Activiteit gerelateerd werken

Ook voor geconcentreerd werken of juist een lezing voor meerdere personen zijn ruimtes ingericht. De medewerkers van GU zoeken een plek op die past bij de activiteit van dat moment.

Lekkere koffie

Het praatje bij het koffieapparaat kan leiden tot nieuwe ideeën of verfrissende gesprekken. Daarom zijn er verschillende koffiecorners in het pand te vinden. Uiteraard met lekkere koffie.

Duurzaam meubilair

Bij Growers United weten ze als geen ander dat we goed voor de aarde moeten zorgen. Uiteraard is er bij de inrichting van het kantoor ook goed nagedacht voor duurzaam meubilair. Zo zijn de meubels van De Vorm veelal gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Hier wordt vilt van gemaakt dat stevig en toch aaibaar is. Om een lage footprint te creëren is er ook gekozen voor Nederlandse fabrikanten, zoals Voortman, Vepa en De Vorm.

Ontwerp: Bogaerds architecten
Fotograaf: Bianca de Bie
Jaartal: 2021