HomeDe VormDe Vorm Pod akoestische fauteuil

De Vorm Pod akoestische fauteuil

Verkoop vanaf € 3.058,- 

Lease vanaf € 49,08 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 3.058,-
Lease per maand vanaf€ 49,08

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkDe Vorm
ModelPod
OntwerperBenjamin Hubert
HerkomstNederland
AfmetingenDe Vorm Pod afmetingen
SoortHoge rug, Akoestisch
Soort akoestischAkoestische fauteuils
Onderstel4-poot

Productomschrijving

De Vorm Pod akoestische fauteuil is een uitgebreide privacy fauteuil die voorzien is van akoestische eigenschappen. Daarmee is het een uitstekende fauteuil voor in relaxruimtes, openbare ruimtes of kantoren. Door de ergonomie van De Vom Pod akoestische fauteuil, kan de gebruiker zich in een drukke ruimte afzonderen en ontspannen en prettig te werk gaan. 

Voorkomt geluidsoverlast

In iedere ruimte kunt u een eigen ruimte creëren en u afzonderen van de buitenwereld. De schaal van De Vorm Pod akoestische fauteuil is gemaakt in Zweden door Nordifa. Het is zelfs de grootste schaal ooit, gemaakt met geperst PET velt technologie. Door de hulp van deze techniek zijn de esthetische voorzien van verhoogde geluiddempende kenmerken, waardoor u in alle rust kunt genieten van de stilte. 

Kenmerken De Vorm Pod akoestische fauteuil

  • Opties: De schaal, de kussens en het houten frame zijn in diverse variaties mogelijk.
  • De PET Felt is afkomstig van gerecyclede PET-flessen. Het is een sterk, maar ook zacht materiaal dat duurzaam is en bovendien voorzien van een uitstekende akoestische prestatie. Bovendien kunt u de PET Felt recycelen. Vanwege het ontwerp van de fauteuil zijn een paar productiehandelingen terug te brengen tot één slimme 3D-perstechniek. 
  • Winnaar Red Dot Award.
  • Ontworpen door: Benjamin Hubert.

Afmetingen De Vorm Pod akoestische fauteuil

  • Zithoogte: 44 cm
  • Totale hoogte: 61 cm
  • Breedte: 103 cm
  • Diepte: 83 cm

Juryrapport Red Dot Design Award over De Vorm Pod

"Het materiaal en design maken de Pod-stoel tot een eyecatcher en schermen gebruikers af van hun omgeving, zodat ze ontspannen en geconcentreerd kunnen werken."

Over de ontwerper Benjamin Hubert

Benjamin Hubert (geboren op 11 maart 1984 in het Verenigd Koninkrijk) is een Britse industrieel ontwerper. Hij is de oprichter van het ontwerpbureau Layer. Hij werkt samen met merken als Nike, Samsung, De Vorm, Fritz Hansen en Herman Miller.
Hubert heeft zijn werk gepresenteerd tijdens evenementen zoals het London Design Festival, de grote meubelbeurs in Milaan, ICFF en de Tokyo Design Week. Benjamin heeft voor zijn ontwerpen een aantal prijzen ontvangen, waaronder de Red Dot Design Award, iF Design Award en Designs of the Year van het London Design Museum.