Code 24

Code 24 is een innovatief Nederlands software-ontwikkelingsbedrijf uit Alkmaar. Met grote gedrevenheid houden zij zich bezig met IT in de gezondheidszorg. New Purpose is ingeschakeld voor het ontwerp en De Projectinrichter heeft de complete inrichting geleverd.

Vanwege de groei in het aantal medewerkers was er aanleiding om nieuw kantoormeubilair en de bijbehorende projectstoffering aan te schaffen. Code 24 is begonnen in 2014 met slechts 8 werkplekken in een kleine ruimte en nu uitgegroeid tot 20 werkplekken in een grote state-of-the-art ruimte.

Huiskamer voor medewerkers

Naast de verschillend ingerichte werkruimtes is er een trainingsruimte ingericht waar Code 24 softwaretrainingen voor zorgsector geeft. Ook is er een gezellige huiskamer gecreëerd waar de medewerkers, onder het genot van een potje snooker kunnen ontspannen.

De Projectinrichter gaf advies over de keuze van het meubilair en de stoffering, van vloeren tot raambekleding en van bureaustoel tot vergadertafel.

Voor projectstoffering heeft De Projectinrichter het volgende uitgevoerd:

  • 475 m² oppervlakte egaliseren
  • 250 m² Desso tapijttegels leggen
  • 225 m² Moduleo PVC tegels leggen
  • 2 vloerkleden van Miinu plaatsen
  • en diverse horizontale jaloezieën van Luxaflex

Voor het plaatsen van het kantoormeubilair beschikken we over een eigen montageteam.

Martin van der Meer van Code24 over De Projectinrichter: "De Projectinrichter heeft ervoor gezorgd dat Code24 een zeer tevreden klant is. De advisering, levering en nazorg van De Projectinrichter perfect was met als resultaat dat we nu dagelijks genieten van ons kantoor en werkplek. Chapeau !"