HomeLuxaflexLuxaflex Horizontale Jaloezieën

Luxaflex Horizontale Jaloezieën

Verkoop vanaf € 169,- 

Lease vanaf € 2,71 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 169,-
Lease per maand vanaf€ 2,71

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLuxaflex
ModelHorizontale Jaloezieën
HerkomstNederland
SoortHorizontale jaloezieën
DessinUni, Patroon
EigenschappenZonwerend
DuurzaamJa

Productomschrijving

De collectie Horizontale Jaloezieën van Luxaflex biedt elegante lichtregeling in combinatie met een schitterend assortiment modieuze kleuren, rijke texturen en exclusieve dessins, waarmee u elk kantoorraam geheel naar uw eigen stijl een metamorfose kunt geven. U herkent Luxaflex Horizontale Jaloezieën aan hun kwaliteit en vormgeving waarbij gelet is op elk detail.

De lamellen zijn in vijf breedtes beschikbaar, van 16 tot 70 mm. Dit product biedt unieke oplossingen voor kantoorramen van alle afmetingen.

Nieuw: Couture Collectie

De nieuwe exclusieve ontwerpen vinden de traditionele uitstraling van horizontale jaloezieën opnieuw uit. Subtiele dessins en tactiele structuren creëren een unieke stijl voor kantoorramen, zoals te zien is op afbeelding 5, waarbij het reliëf goed zichtbaar is.

Duurzame materialen bij Luxaflex

De Luxaflex Horizontale Jaloezieën staat duurzaamheid centraal. De jaloezieën worden zowel van 98% gerecycled aluminium vervaardigd als ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsnormen.
Met deze horizontale jaloezieën kan er efficiënter met warmte worden omgegaan en kan de lichtinval beter worden geregeld. Een keuze voor duurzaamheid zonder in te boeten aan kwaliteit.

Verdubbel het zicht

Met Luxaflex MegaView Horizontale Jaloezieën bieden u het extra zicht en de extra privacy waar u mogelijk naar op zoek bent. Deze jaloezieën sluiten op dezelfde manier als normale horizontale jaloezieën, maar wanneer u ze opent, wordt het uitzicht naar buiten verdubbeld, terwijl de privacy behouden blijft wanneer de jaloezieën dicht of naar beneden zijn.
Deze Luxaflex Horizontale Jaloeziën MegaView is nu ook verkrijgbaar met opties als ketting- en elektrische bediening.

Verschillende bedieningsopties

Met behulp van het LiteRise koordloze systeem kunt u de jaloezie met slechts één enkele beweging optrekken of neerlaten. Hierdoor wordt een strakke, opgeruimde uitstraling verkregen.
Ook het Top Down / Bottom Up systeem is het meest veelzijdige bedieningssysteem op het gebied van lichtinval en privacy. U kunt simpel de bovenbak en onderzijde van de jaloezie onafhankelijk van elkaar of gecombineerd bedienen. Een handige knopbediening om de lamellen te tuimelen zorgt voor het regelen van licht en privacy.