HomeOnze referentiesVol energie aan het werk in het nieuwe kantoor van TAQA

Vol energie aan het werk in het nieuwe kantoor van TAQA

Sinds mei 2016 heeft TAQA een nieuw Nederlands hoofdkantoor in Alkmaar. TAQA is een energie- en waterbedrijf uit Abu Dhabi met ondernemingen in tien landen. In Nederland wint en produceert TAQA zowel onshore als offshore olie en gas uit verschillende kleinere velden waaronder in Bergen, vlak naast Alkmaar. In het nieuwe hoofdkantoor werken circa 170 medewerkers.

Voor de inrichting is samengewerkt met projectmanagementbureau Colliers International Corporate Solutions, die onder andere verantwoordelijk zijn voor de totale verbouwing en het ontwerp. De Projectinrichter heeft binnen een strak tijdschema de levering en montage gerealiseerd.
In het bedrijfsrestaurant plaatsten we de Café Chair van Arco in de lage en hoge variant voor aan de bar. Om even ongestoord te werken of overleggen is de Side by Side geplaatst. De 170 werknemers zitten achter een Voortman Hi Tee bureau voorzien van akoestische wandjes van Felino. De multifunctionele vergaderruimtes zijn voorzien van een zit sta vergadertafel op een kolompoot.

Fotografie: BMV.foto / Marijn van ’t Veer / www.bmv-foto.eu