HomeArcoArco Side by Side bank

Arco Side by Side bank

Verkoop vanaf € 2.873,- 

Lease vanaf € 46,11 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 2.873,-
Lease per maand vanaf€ 46,11

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkArco
ModelSide by Side
OntwerperDick Spierenburg
HerkomstNederland
AfmetingenArco Side By Side bank en fauteuil
Kleuren en materialenArco kleuren
Soort2-zits, 3-zits, Meerzits, Akoestisch, Modulair
Onderstel4-poot
Extra'sKoppelbaar
Soort akoestischAkoestische banken

Productomschrijving

De Arco Side By Side bank is uitermate geschikt voor op kantoren of bijvoorbeeld (hotel)lobby’s. De Arco Side By Side modulaire bank is ontworpen door Dick Spierenburg en Karel Boonzaaijer. De collectie is uitgebracht in 2008. De ontwerpen zijn comfortabel en hebben een elegante uitstraling. Er zijn verschillende combinaties mogelijk met de Side By Side serie van Arco door het modulaire systeem. 

Modulair banksysteem

Arco Side By Side bank, het gehele bankenprogramma bestaat uit; 2-zits en 3-zits banken en losse zitelementen uitgevoerd in stof. De losse zitelementen kunnen gevormd worden tot flexibele zitgroepen, lounge werkplekken voor wacht- en ontmoetingsruimten. Het Side By Side programma biedt eindeloos veel configuratie mogelijkheden. 

Side By Side lounge werkplekken en fauteuils hebben een roestvrij stalen onderstel. Bij het programma hoort ook een bijpassend laag tafeltje (INST-080) in het lak of hout (eiken of notenfineer). Het Side By Side tafeltje is losstaand of in combinatie met de schakelelementen. 

Kenmerken van de Arco Side By Side bank 

  • Het is een modulair systeem waardoor u de meubels met elkaar kunt combineren. De losse elementen kunnen in vrijwel ieder gevraagde positie opgesteld worden. Handig voor in bijvoorbeeld wachtruimtes.   
  • Het is mogelijk om een bank met hoge- of lage rugleuning te bestellen. Een hoge rugleuning zorgt voor wat meer privacy dan een lage rugleuning, waardoor dit meubel tevens kan dienen als concentratiewerkplek, plek om tot rust te komen of een plek om gesprekken te kunnen voeren.  
  • Er zijn verschillende kleuren beschikbaar voor zowel de bank als de fauteuil. In totaal zijn er maar liefst 9 lakkleuren en 9 beitskleuren beschikbaar.   
  • Eventueel is er een bijpassend bijzettafeltje te bestellen.  

Wilt u meer weten over de Arco Side By Side bank?   

Aarzel dan niet, maar neem in dat geval contact op met De Projectinrichter. Ook kunt u vrijblijvend online een offerte aanvragen. Hier proberen wij zo spoedig mogelijk op te reageren. Uiteraard kunt u ook langskomen bij één van onze showrooms. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.