Renz Sono bureau

Verkoop vanaf € 3.449,- 

Lease vanaf € 55,36 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor werkplekken
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 3.449,-
Lease per maand vanaf€ 55,36

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkRenz
ModelSono bureau
OntwerperJustus Kolberg
HerkomstDuitsland
AfmetingenRenz Sono afmetingen
Kleuren en materialenRenz kleuren
SoortEnkel-los
OnderstelO-poot, Overig
VerstellingElektrisch verstelbaar

Productomschrijving

Renz Sono is een veelvuldig combineerbaar tafelprogramma. Het uitgangspunt is de tafel met twee aluminium vierkante frames. Hieraan kan een aanbouw tafel gemaakt worden of indien gewenst door een sideboard ondersteund worden. In het sideboard is er de mogelijkheid tot opbergen van techniek. De kabeldoorvoer verloopt onzichtbaar via de onder het tafelblad gemonteerde goot. In deze goot is ook de ruimte voor de electrobox met stroom en data mogelijkheden. De bekabeling naar de bodem verloopt via het toolboard of via een verticale kabelgeleiding aan de binnenzijde van het aluminium vierkante frame.

In het sideboard is er de mogelijkheid tot opbergen van techniek. De kabeldoorvoer verloopt onzichtbaar via de onder het tafelblad gemonteerde goot. In deze goot is ook de ruimte voor de electrobox met stroom en data mogelijkheden. De bekabeling naar de bodem verloopt via het toolboard of via een verticale kabelgeleiding aan de binnenzijde van het aluminium vierkante frame.

De modulaire opbouw van dit programma biedt de mogelijkheid de werkplek flexibel en individueel op te bouwen. Verscheidene containers, in zwart metallic of aluminium zilver gelakt, kunnen met een toolboard gecombineerd worden. Het biedt verschillende soorten uitvoeringen: draaideuren, uittreklades of technieklades. Onderbrengen van de technische zaken zoals PC en printer wordt verzorgd door de deur met PC beugel.

In contrast met de rechte en geometrische vormen van het sideboard staan de hoge afwerkingen van de tafelbladen. Uitvoeringen varieren van Ahorn tot Zebrano donker gebeitst of in glas. Rechthoekige frames uit aluminium geven de toon aan. Het bureaublad lijkt over het frame te zweven en geeft op deze manier lichtvoetigheid en transparantie aan. Door deze details staan de hoogwaardige materialen in de voorgrond. Een exclusieve verschuifbare lederinlay verdekt vakken die dan in tafelblad geintegreerd zijn. Afleg voor accessoires en aansluitingen voor stroom/data-telefonie behoren dan tot de mogelijkheden van Renz Sono.