SCABDesign - Alice

De SCABDesign Alice collectie bestaat uit een veelzijdige stoel en barkruk. De Alice zitmeubelen hebben een kenmerkende minimalistische uitstraling, waardoor ze eenvoudig toepasbaar zijn in diverse interieurs. De Alice collectie is onder andere geschikt voor het inrichten van bedrijfs-, ontmoetings- en wachtruimtes.

Lees meer
 • SCABDesign Alice productfoto
  SCABDesign Alice StoelVanaf € 70,-
 • SCABDesign ALice barkruk
  SCABDesign Alice BarkrukVanaf € 105,-

Verbeter de ergonomie binnen uw bedrijfsruimte

Het bevorderen van de ergonomie in uw bedrijfsruimtes heeft allerlei voordelen. Zo zorgt het voor minder kans op fysieke klachten en daardoor een lager ziekteverzuim. Daarbij verhoogt het de productiviteit van werknemers.

De Alice barkruk is erg geschikt voor het inrichten van kantoorruimtes met hoge werktafels. Hoge werktafels zijn voordelig, omdat werknemers hierdoor de kans krijgen om een staande en zittende werkhouding af te wisselen. Dit is goed voor de gewrichten, spieren en het verlagen van het stressniveau.

Eigenschappen van SCABDesign Alice

 • Het SCABDesign Alice assortiment wordt gevormd door een veelzijdige stoel en barkruk die breed toepasbaar zijn.
 • De Alice zitmeubelen zijn geschikt voor het inrichten van bijvoorbeeld bedrijfs-, ontmoetings- en wachtruimtes.
 • De Alice stoel is stapelbaar en leverbaar met armleuningen.
 • De Alice stoel is leverbaar met rijkoppeling.
 • Voeg aan de Alice stoel een schrijfplankje toe voor extra comfort. Die kan uiteraard ook dienen als tafeltje.
 • De Alice barkruk is ideaal om de ergonomie in werkruimtes te verbeteren, door ze toe te passen bij hoge werktafels in uw werkruimte.
 • De Alice barkruk is voorzien van een voetensteun.
 • De Alice collectie is leverbaar in diverse materialen en kleuren.
 • Ontwerper: Luisa Battaglia.

Varianten van SCABDesign Alice

 • SCABDesign Alice barkruk
 • SCABDesign Alice stoel

Over SCABDesign

SCABDesign is een Italiaans bedrijf dat zich al sinds 1957 specialiseert in meubelontwikkeling. Het merk maakt variërende collecties voor zowel in- als outdoor ruimtes. Hierbij focust het bedrijf zich op diverse personalisatiemogelijkheden voor de meubelcollecties, zodat ze altijd aanpasbaar zijn aan ieders behoeftes en wensen. Daarbij produceert SCABDesign duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het onderhouden of samenstellen van uw interieur? Dan kunt u onze experts hiervoor aanschieten. Wij bieden diverse services aan om u maximaal van dienst te zijn als het gaat om kantoorinrichting. Zo kunt u bij ons zitmeubelen uitproberen gedurende een proefperiode, voordat u besluit of u ze aanschaft. Daarbij creëren wij bijvoorbeeld op maat gemaakt onderhoudsadvies, zodat uw meubels zo lang mogelijk mooi blijven. Projectstoffering is minstens net zo belangrijk; vanwege het gebruik van zitmeubelen versnelt het slijtageproces. Voor meer informatie over onze diensten mag u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact?

Wilt u meer weten over het SCABDesign Alice assortiment of over de services van deprojectinrichter? Wij voorzien u graag van aanvullende informatie of een gratis offerte. Neem hiervoor contact op via 088-650 12 34 of stuur een email naar info@deprojectinrichter.com.