SCABDesign Lady B stoel

Verkoop vanaf € 86,- 

Lease vanaf € 1,38 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 86,-
Lease per maand vanaf€ 1,38

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkSCABDesign
ModelLady B
HerkomstItalië
Onderstel4-poot, Kruisvoet, Slede
ZithoogteVast
Extra'sVerrijdbaar

Productomschrijving

De SCABDesign Lady B is een stoel in twee varianten. De Lady B, deze heeft een zitschaal van recyclebaar kunststof (technopolymeer) en de Lady Pop, deze heeft een gestoffeerde zitschaal. 

Bij de Lady B heeft u daarnaast de keuze uit drie verschillende onderstellen. Een 4-pootframe van staal, een 4-pootframe van hout en een sledeframe van staal. Bij de Lady B Pop heeft u de keuze uit vijf verschillende onderstellen. Een 4poot-frame van staal of van hout, een sledeframe van staal, een stervoet op wieltjes en een draaibare stervoet die draaibaar is.

Duurzame stoel

De SCABDesign Lady B is er ook in een duurzame Go Green variant. Dit betekent dat deze zitmeubels milieubewust gemaakt zijn. In de Lady B Go Green collectie is de stoel gemaakt van gerecycled plastic. Na gebruik is de stoel volledig te recyclen. Op deze stoel zit ook een volledige terugnamegarantie.

Kenmerken van de SCABDesign Lady B stoelen

  • Ontworpen door Studio Zetass 
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Zithoogte van 45 cm en een totale hoogte van 80 cm
  • Ook in een milieubewuste variant verkrijgbaar, de Scab Design Lady B stoel Go Green
  • Keuze uit negen verschillende modellen, Lady B, de Lady B Go Green, de Lady B sledeframe, de Natural Lady B, de Lady B Pop, de Lady B Pop sledeframe, de Lady B Pop op wielen, de Lady B Pop draaibaar op stervoet en de Natural Lady B

Meer informatie over de SCABDesign Lady B

Heeft u nog vragen over de SCABDesign Lady B collectie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de mail of u kunt bellen naar 088-650 12 34. De experts van De Projectinrichter helpen u graag om advies te geven en een aanbieding op maat te maken.