SCABDesign - Igloo

Het SCABDesign Igloo assortiment bestaat uit een stoel en barkkruk die geschikt zijn voor zowel in- als outdoor ruimtes. De Igloo collectie heeft een unieke look en beschikt over diverse personalisatiemogelijkheden. De Iglo zitmeubelen zijn bijvoorbeeld geschikt voor horeca-, wacht- en recreatieruimtes.  

Lees meer
 • SCABDesign Igloo productfoto
  SCABDesign Igloo StoelVanaf € 90,-
 • SCABDesign Igloo barkruk
  SCABDesign Igloo BarkrukVanaf € 149,-

Aanpassingsmogelijkheden 

Het SCABDesign Igloo assortiment beschikt over een aantal aanpassingsmogelijkheden. Zo is de Igloo stoel bijvoorbeeld leverbaar met en zonder armleuningen. Daarbij zijn voor allebei de Igloo zitmeubelen zitkussens leverbaar. Deze bieden niet alleen extra comfort, maar zijn ook nog eens stijlvol. Ten slotte zijn de Igloo barkruk en stoel leverbaar in diverse kleuren.  

Eigenschappen van SCABDesign Igloo 

 • De Igloo zitmeubelen van SCABDesign zijn ideaal voor toepassing in onder andere horeca-, wacht- en recreatieruimtes.  

 • De Igloo stoel is leverbaar met of zonder armleuningen. 

 • De Igloo barkruk is altijd voorzien van een voetensteun. 

 • Het materiaal waarvan de Iglo zitmeubelen zijn gemaakt is kunststof.  

 • Voor de Igloo barkruk en stoel zijn losse zitkussens leverbaar. Deze bieden niet alleen comfort aan de gebruiker, maar zijn ook stijlvol in uw ruimte.  

 • Ontwerp van SCABDesign Igloo: Luisa Battaglia.  

Varianten van SCABDesign Igloo 

 • SCABDesign Igloo barkruk. 

 • SCABDesign Igloo stoel. 

Over SCABDesign  

Sinds 1957 ontwikkelt SCABDesign diverse meubelcollecties voor in- en outdoor ruimtes. De Italiaanse onderneming focust hierbij op de aanpassingsmogelijkheden van hun assortiment, zodat iedereen een meubelstuk kan samenstellen dat voldoet aan de behoeftes voor de betreffende ruimte. Dit is ook terug te zien in de SCABDesign Igloo collectie. Daarbij staat duurzaamheid bij hen hoog in het vaandel, aangezien ze maatschappelijk verantwoord willen produceren.  

Onze diensten 

deprojectinrichter biedt diverse services aan om u bij te staan in het onderhouden en samenstellen van uw interieur. Met onze dpi-services ontfermen wij ons bijvoorbeeld over de installaties, montages en het transport van al uw meubels. Daarbij kunt u bij ons tijdelijk zitmeubelen uitproberen voordat u ze aanschaft. Daarbij is het onderhoud minstens net zo belangrijk; met ons gepersonaliseerde onderhoudsadvies heeft u langer plezier van uw interieur. Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website.  

Meer weten? 

Heeft u interesse in het SCABDesign Igloo assortiment of in de services van deprojectinrichter? Bel ons dan via 088-650 12 34 of stuur een email naar info@deprojectinrichter.com voor advies, aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte.