SCABDesign - Zebra

De SCABDesign Zebra collectie bestaat uit een stapelbare stoel en barkruk. Met diverse aanpassingsmogelijkheden creëert u uw ideale SCABDesign Tech stoel. Vanwege de aanpassingsmogelijkheden zijn de Zebra zitmeubelen van SCABDesign toepasbaar in diverse ruimtes, zoals horecagelegenheden, bedrijfskantines, werk- en wachtruimtes. 

Lees meer
 • SCABDesign Zebra Tech productfoto
  SCABDesign Zebra Tech StoelVanaf € 106,-
 • SCABDesign Zebra barkruk
  SCABDesign Zebra BarkrukVanaf € 130,-

Aanpassingsmogelijkheden van Zebra Tech 

Voor de Zebra Tech stoel van SCABDesign zijn er diverse personalisatiemogelijkheden. Laat bijvoorbeeld optioneel armleggers toevoegen en kies uit een assortiment van diverse onderstellen. Daarbij zijn allebei de Zebra zitmeubelen leverbaar in diverse kleuren. 

Eigenschappen van SCABDesign Zebra 

 • Het Zebra assortiment van SCABDesign wordt gevormd door een stapelbare stoel en een lage barkruk. 

 • Pas de Zebra zitmeubelen toe in onder andere horecagelegenheden, bedrijfskantines, werk- en wachtruimtes.  

 • Eventueel armleuningen mogelijk de Zebra Tech stoel. 

 • De Zebra Tech stoel is leverbaar met diverse onderstellen: 4-poot, draadframe of slede.  

 • De Zebra barkruk van SCABDesign is altijd voorzien van een 4-pootsonderstel. 

 • De SCABDesign Zebra barkruk is voorzien van een voetensteun.  

 • De SCABDesign zitmeubelen zijn leverbaar in diverse kleuren.  

Varianten van SCABDesign Zebra 

 • SCABDesign Zebra barkruk.  

 • SCABDesign Zebra Tech stoel.  

Over SCABDesign 

In 1957 werd SCABDesign opgericht en specialiseert zich sindsdien in meubelontwikkeling voor in- en outdoor ruimtes. Daarbij ligt de focus op personaliseerbare meubels, zodat deze aan allerlei individuele behoeftes kunnen voldoen. Dit is ook terug te zien in het SCABDesign Zebra assortiment. Bij het bedrijf staan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoorde productie hoog in het vaandel.   

Assistentie nodig? 

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen en het onderhouden van uw projectmeubilair? Laat deprojectinrichter u dan helpen met diverse diensten. Met onze dpi-services ontfermen wij ons bijvoorbeeld over de installaties, montages en het transport van al uw projectinterieur. Daarbij creëren wij op maat gemaakte onderhoudsadviezen. Wij bieden dan ook diensten aan op het gebied van reiniging, maar ook circulair onderhoud; door oude meubels nieuw leven in te blazen, zijn ze weer zo goed als nieuw! Zo is het niet altijd nodig om gelijk nieuwe meubels aan te schaffen.  

Interesse?  

Bent u geïnteresseerd in de Zebra collectie van SCABDesign of in de diensten van deprojectinrichter? Wij voorzien u graag van aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte van het SCABDesign Zebra assortiment. Neem hiervoor contact met ons op via 088-650 12 34 of stuur een email naar info@deprojectinrichter.com