Sundrape

Sundrape raamdecoratie, heeft ruim 30 jaar ervaring en geeft gedegen advies als het gaat om rolgordijnen, raambekleding of binnenzonwering. Sundrape verstaat de architect eisen en vindt het juiste balans tussen optisch, ergonomische en fysisch. Het bedrijf vindt het van belang dat raambekleding voldoet aan de verwachting van de eindgebruiker en het product moet technisch op orde zijn.

Lees meer

1 / 1

Assortiment

  • Jaloezieën
  • Plissés
  • Rolgordijnen
  • Lamellen

Geschiedenis

Al onze medewerkers hebben een ruime ervaring in de zonwering en raambekleding branche, bij elkaar meer dan 60 jaar. Hierdoor zijn we in staat snel met oplossingen te komen, problemen te voorzien en u te adviseren waar nodig. Enschede

Kwaliteit en duurzaamheid

Er is niets belangrijker dan het leveren van kwaliteit en duurzaamheid. Wij leveren hier niet op in, én houden wel onze prijzen in de gaten. Er wordt veel gewerkt met het Decomatic systeem, omdat dit systeem zijn kwaliteit door de jaren heen heeft bewezen. Onze doeken en stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit voor een optimale levensduur. Hierdoor zijn wij in staat A-merk kwaliteit te leveren tegen een zeer scherpe prijs.

Meer informatie? 

Heeft u behoefte aan meer informatie over de Renz Sono meubelen of de services van De Projectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.   

Series