HomeSundrapeSundrape Plisses Honeycomb raamdecoratie

Sundrape Plisses Honeycomb raamdecoratie

Verkoop vanaf € 99,- 

Lease vanaf € 1,59 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 99,-
Lease per maand vanaf€ 1,59

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkSundrape
ModelPlisses Honeycomb
HerkomstNederland
SoortDuette shades, Plisségordijnen
DessinUni, Patroon
EigenschappenTransparant, Verduisterend, Zonwerend
DuurzaamNee

Productomschrijving

Sundrape Plisses Honeycomb zijn leverbaar in een zeer ruim en breed scala van stoffen wat de toepassing in vrijwel elk interieur mogelijk maakt. Daarnaast bieden plisses de oplossing voor elk willekeurig model raam, van rechthoekig tot de meest speciale en uitzonderlijke modellen als driehoeken, bogen en trapeziums. Sundrape plisses worden vervaardigd van Honeycomb doek wat uit 2 lagen stof bestaat.

Het luxe uiterlijk is te danken aan de honinggraadstructuur van het doek. Bijkomend voordeel is dat de bedieningskoorden niet zichtbaar zijn en zorgt voor optimale isolatie. Bij de black -out Honeycomb collectie is het doek aan de binnenzijde verrijkt met een metaal laag ter voorkoming van hinderlijke lichtreflectie op beeld- en computerschermen. Dit maakt deze collectie uitermate geschikt voor gebruik op kantoor. Verschillende bedieningssystemen behoren tot de mogelijkheden afhankelijk van de wensen en het model raam. Dit geldt ook voor de Top-Down uitvoering.

Over Sundrape

Sundrape Holland staat al meer dan 40 jaar garant voor levering en productie van raambekleding en zonwering van vooraanstaande kwaliteit en duurzaamheid tegen een zeer scherpe prijs. Veelal wordt gewerkt met het Decomatic systeem hetgeen door de jaren heen zijn kwaliteit heeft bewezen. Actuele trends worden opgevolgd zonder dat de basic en traditionele materialen en producten worden genegeerd.