Swedese - Grace

Swedese Grace is een collectie zitmeubelen bestaande uit een stoel en kruk. Grace heeft een simplistisch uiterlijk waardoor de stoelen rustgevend ogen. Verder zijn de stoelen stapelbaar en hangbaar. Het Zweedse Swedese onderscheid zich door het hoge niveau van vakmanschap.

DesignerStaffan Holm
Lees meer
 • Swedese Grace productfoto
  Swedese Grace StoelVanaf € 420,-
 • Swedese Grace barkruk
  Swedese Grace BarkrukVanaf € 620,-

Geschikt voor bijeenkomsten

Doordat de Swedese Grace een eenvoudig uiterlijk heeft is de stoel inzetbaar voor in verschillende ruimtes. Met name voor grote bijeenkomsten, denk aan conferenties of grote vergaderzalen. Zo is de Swedese Grace vaak gebruikt in kerkzalen. De Swedese Grace stoel in combinatie met de Swedese Grace barkruk zijn uitermate geschikt voor in horecagelegenheden. Daarnaast zijn de Swedese Grace zitmeubelen ook te gebruiken om aan tafel te zitten met collega’s tijdens de lunch of om te brainstormen met elkaar.

Winnaar uit de test

De Swedese Grace is ontworpen door de Zweedse designer Staffan Holm. In 2014 heeft Holm met de Swedese Grace collectie de ELLE Decoration Swedish Design Awards 2014 Chair of the Year gewonnen.

Zoals de ontwerper het zelf noemde:

 “As lovely on the body as it is on the eyes – this is a chair with natural elegance.”  - Staffan Holm

 

Kenmerken van het Swedese Grace zitmeubilair

 •  De Swedese Grace zitmeubelen zijn gemaakt van eikenhout met een beklede zitting. De kruk is ook leverbaar in eikenhout of met een essenhout natuurlijke lak, witte of zwarte lazuur afwerking.
 • Onderstel: 4- poot van hout.
 • De Grace stoel is hangbaar en stapelbaar. De stapelhoogte van de stoel is stoelen. De barkruk is echter niet stapelbaar.
 • Onderstel: 4- poot van hout.
 • Optioneel: Armleuningen en bekleding.

Varianten uit de Swedese Grace collectie

 • Grace Stoel

 • Grace Barkruk

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in multifunctionele kantoormeubelen? Neem dan contact op met een van onze experts of kom langs bij een van onze vestigingen. Zij staan u graag te woord en geven u advies bij het kiezen van passende meubelen voor uw kantoorconcept. Neem hiervoor contact met ons op via 088-650 12 34 of mail naar info@deprojectinrichter.com.